Homepage  / Știri

Jennifer Aniston şi Justin Theroux fac nunta în weekend?

Jennifer Aniston şi Justin Theroux fac nunta în weekend?

de Redactia Tvmania

Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-ar putea căsători în acest weekend, scrie femalefirst.co.uk.

Zvonurile au început să apară după ce s-a aflat că Justin Theroux organizează, sâmbăta aceasta, o petrecere. Cei doi logodnici le-au spus rudelor şi prietenilor că este vorba de o petrecere dată cu ocazia zilei de naştere a lui Theroux (el împlineşte 42 de ani, n.r.).

„Pe 10 august este ziua lui Justin, iar cei dragi au fost invitaţi la o petrecere „uriaşă”. Dar toată lumea este convinsă că va fi vorba de un schimb de jurăminte în interiorul casei lor, iar asta se vrea a fi surpriza serii”, a declarat sursa.

Se pare că actriţa de 44 de ani, care a mai fost măritată cu Brad Pitt, le-ar fi mărturisit planul lor secret atât mamei ei, cât şi mamei lui Justin Theroux, în urmă cu două săptămâni, când se aflau în New York. De atunci, cele două cuscre ar fi început pregătirile de nuntă.

La finele lui iulie, Jennifer Aniston spunea că nu se grăbeşte cu nunta.

„Vrem să ne căsătorim la momentul potrivit şi nu ne grăbim. Ne simţim ca şi cum am fi deja căsătoriţi. Trebuie să alegem o dată pentru nuntă.”

Jennifer Aniston (44 de ani) mai spune că zvonurile apărute în ultima vreme sunt false.

„Nu au existat nunţi anulate. Nu au existat nunţi amânate. Nu ne-am certat în privinţa locului în care urmează să ne căsătorim. Doream doar să clarific aceste lucruri”, a explicat actriţa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton