Homepage  / Vedete

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit în secret?

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit în secret?

de Redactia Tvmania

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-ar fi căsătorit în secret, la începutul verii, într-o ceremonie secretă, scrie redbookmag.com.

Justin Theroux si Jennifer Aniston

Conform revistei Life & Style, cuplul, care și-a tot amânat nunta din 2012 încoace, a semnat în prealabil un contract prenupțial menit să le pună la adăpost averile în valoare de 170 de milioane de dolari.

Primele informații despre nunta Aniston/Theroux se referă la locul unde a avut loc ceremonia (o vilă de 21 de milioane de dolari din Bel Air) și la felul petrecerii („puțin pretențioasă, exact ca Jen și Justin”, a povestit o sursă).

Courteney Cox, Melissa McCarthy, Selena Gomez și Chelsea Handler au răspuns afirmativ invitației mirilor, la fel și Ed Sheeran, care, așa cum era de așteptat, nu s-a putut abține și a făcut show.

Cei doi actori – care se cunosc de ani buni şi formează un cuplu din timpul filmărilor  la comedia „Cu lumea-n cap” (2012) – s-au logodit în 2012. Theroux i-a cerut mâna blondei chiar de ziua lui, pe 10 august, căsătoria urmând să fie prima pentru actor şi scenarist. Aniston, în schimb, va fi la al doilea ei mariaj, după cel cu Brad Pitt (între 2000 şi 2005).

 

Citeşte şi:

Justin Theroux şi Jennifer Aniston fac nunta la iarnă

Jennifer Aniston şi-a amânat nunta

Jennifer Aniston nu şi-a invitat mama la nuntă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton