Homepage  / Știri

Jennifer Aniston şi secretul (ieftin) al frumuseţii

Jennifer Aniston şi secretul (ieftin) al frumuseţii

de Redactia Tvmania

Actriţa Jennifer Aniston (41 de ani) nu are fiţele altor celebrităţi când vine vorba despre îngrijirea tenului. Dailyexpress.co.uk scrie că secretul frumuseţii lui Jen stă într-un săpun de faţă de la Neutrogena care costă doar puţin peste trei dolari şi care poate fi cumpărat din supermarketuri.

Actriţa din „Prietenii tăi” – al cărei cel mai recent rol a fost în comedia romantică „The Switch” – cheltuieşte, se pare, mai puţin de 31 de dolari pe lună pentru produse cosmetice şi insistă că secretul este o dietă controlată şi multe exerciţii fizice: „(Săpunul) îl folosesc din liceu”, a explicat actriţa.

Un purtător de cuvânt al firmei de cosmetice Neutrogena (pentru care au făcut reclamă actriţe ca Diane Lane, Jennifer Garner, Kristen Kreuk, Hayden Panettiere sau Queen Latifah) a recunoscut că ştiau de ceva vreme că Jennifer este fan al produselor lor.

Aniston mai foloseşte creme şi loţiuni de la Cetaphil, se pensează singură şi evită saloanele de specialitate: „Este specialistă la asta, nu are nevoie să meargă la un salon pentru epilat şi pensat. Îşi poate permite creme de faţă foarte scumpe, dar nu cheltuieşte bani inutil pe cosmetice. Apelează la aceleaşi mărci pe care le folosea când era o actriţă necunoscută”, a explicat o apropiată a lui Jen.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton