Homepage  / Articole

Jennifer Aniston vrea o nuntă în Creta, în iulie

Jennifer Aniston vrea o nuntă în Creta, în iulie

de Redactia Tvmania

Actorii Jennifer Aniston (43 de ani) şi Justin Theroux (40 de ani) se pregătesc de nuntă şi TMZ.com scrie că cei doi iubiţi se gândesc să facă petrecerea departe de Hollywood.

Aniston ar fi fost văzută în Insula Creta (unde s-a născut tatăl actriţei), căutând locuri potrivite pentru evenimentul nupţial, iar surse de la Elounda Beach Hotel au povestt site-ului amintit că blonda a menţionat luna iulie ca data nunţii.

Hotelul în cauză oferă un consultant nupţial, obţinerea tuturor actelor necesare, ceremoniile civilă şi religioasă, buchetul miresei şi decorarea maşinii, o sticlă de şampanie şi dulciuri tradiţionale greceşti pentru miri, după ceremonie. Costul acestor servicii este de 2.300 de dolari.

Aniston așteaptă încă inelul de logodnă

În februarie, actriţa de 43 de ani le-a spus prietenilor ei că vrea să se mărite până la sfârşitul acestui an. Cu atât mai mult  cu cât ei au şi un „copil”, un câine din rasa boxer-pitbull, pe nume Sophie.

„Râdem deseori. Acum că avem un copil, treburile încep să devină serioase”, a spus Jennifer, despre care prietenii spun că „nu a mai fost niciodată atât de fericită”.

„Totul este grozav. Sunt fericită. Dacă el nu mă va cere de soţie până la finele anului, am terminat-o”, a mai comentat actriţa.

După ce mariajul ei cu Brad Pitt s-a terminat cu un divorţ, în 2005, vedeta a mai trecut prin câteva relaţii, printre care cu actorul Vince Vaughn şi cântăreţul John Meyer.

Citește și: Jennifer Aniston: Nu-mi pasă de logodna lui Brad Pitt

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton