Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Anistorn lucrează la un nou proiect alături de colegii săi din „Friends”. Despre ce este vorba

Jennifer Anistorn lucrează la un nou proiect alături de colegii săi din „Friends”. Despre ce este vorba

de Redactia Tvmania

Prezentă în cadrul emisiunii Ellen Show, Jenifer Aniston a anunțat că „lucrează la ceva” alături de prietenii și foștii săi colegi din serialul „Friends”. 

Alături de Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schiwmmer actrița în vârstă de 50 de ani a precizat că au în plan un proiect însă nu a cedat la insistențele prezentatoarei Ellen DeGeneres atunci când aceasta a vrut să afle mai multe detalii. 

 „Ne-ar plăcea să fie ceva acolo, dar nu știm deocamdată ce înseamnă acel ceva. Așa că încercăm. Lucrăm la ceva”, a menționat Jennifer Aniston. 
Anterior, actrița a declarat că ea și colegii din distribuție nu au făcut un film inspirat din celebrul serial pentru că nu au vrut producătorii. 
 
Jennifer Aniston a intrat în cartea recordurilor după ce și-a deschis cont pe Instagram, iar prima fotografie postata a fost chiar cu colegii săi din serial. 
Serialul „Prietenii tăi”/„Friends” a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane între 22 septembrie 1994 și 6 mai 2004. Pentru rolul pe care l-a avut în cadrul serialului, Jennifer Aniston a primit un Emmy și un Glob de Aur. 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton