Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Garner desemnată de revista „People” cea mai frumoasă femeie a anului 2019

Jennifer Garner desemnată de revista „People” cea mai frumoasă femeie a anului 2019

de Redactia Tvmania

Jennifer Garner, în vârstă de 47 de ani, a primit din partea revistei "People" titlul de cel mai frumos om din lume, pentru "modul de viaţă echilibrat, în care îmbină cariera, activitățile caritabile şi creșterea celor trei copii ai ei". 

Actrița care a devenit cunoscută grație rolului interpretat în serialul de televiziune „Alias” a dezvăluit pentru „People” că în adolescenţă nu s-a considerat niciodată o fată drăguţă, potrivit people.com.

„Nu am fost deloc printre fetele drăguţe, ocolite de complexe şi nesiguranţe. Eu nu m-am văzut niciodată ca fiind atrăgătoare, nu m-a caracterizat acest lucru”, a spus Garner. 

Ea a recunoscut că nici în prezent nu este o persoană foarte elegantă, preferând jeanşii, pantofii sport şi puloverele, cu excepţia ţinutelor alese pentru covorul roșu. Jennifer Garner mai spune că nici machiajul nu o atrage foarte tare.

„Când ajung acasă de la o şedinţă foto sau de la un eveniment, copiii mă roagă să mă spăl pe faţă şi să mă îmbrac în haine de casă, ceea ce mi se pare un compliment, pentru că ei vor să arăt ca o mamă, nu ca un star”, a spus vedeta. 

Actrița își crește singură cei trei copii pe care îi are din căsnicia cu actorul Ben Affleck: pe Violet, 13 ani, Seraphina, 10 ani, şi Samuel, 7 ani. 
Pe lângă apariția ei în filme precum „Dallas Buyers Club”, „Ghosts of Girlfriends Past” şi „Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day”, Jennifer Garner  a co-fondat compania de produse alimentare organice pentru bebeluşi Once Upon a Farm şi este ambasadoare al grupului care militează pentru drepturile copiilor Save the Children. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton