Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Garner s-a întors la o veche iubire. Cum a fost surprinsă actrița

Jennifer Garner s-a întors la o veche iubire. Cum a fost surprinsă actrița

de Redactia Tvmania

Jennifer Garner și-a regândit prioritățile în pandemie și și-a dat seama că nu a reușit să treacă peste ultima sa relație.

După divorțul de Ben Affleck, Jennifer Garner a avut o singură relație publică. După ce s-a aflat că Ben și Jennifer au finalizat divorțul, presa tabloidă din America scria în 2018 că Jennifer Garner ar avea o relație deja de 6 luni cu un om de afaceri. 

Este vorba de  John Miller, CEO al Cali Group. Cali Group deține 50 de restaurante CaliBurger și Miso Robotics. La mai puțin de un an de când au decis să se despartă, se pare că cei doi mai oferă încă o șansă poveștii lor de iubire. 

„Jen și John s-au împăcat. A început în urmă cu câteva săptămâni.”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

În ianuarie 2019, o sursă a relatat pentru Entertainment Tonight faptul că relația celor doi este tot mai serioasă.

„Jen se simte atât de norocoasă că l-a întâlnit pe John. Ei nu vor să se grăbească, dar relația lor este tot mai serioasă și sunt foarte fericiți. Amândoi sunt interesați să aibă un stil de viață sănătos, să facă antrenamente, să mănânce echilibrat. Când nu sunt alături de copii, își acordă timp și se uită la filme și organizează cine romantice.”

Ba mai mult decât atât, existau speculații potrivit cărora cei doi ar fi pregătiți să se căsătorească. O sursă a declarat în ianuarie 2019 pentru publicația Us Weekly că Jennifer Garner și John sunt „mai îndrăgostiți ca niciodată’ și se gândesc la un angajament permanent.

„Nimeni nu ar fi surprins dacă ei s-ar logodi până la vară. John a vorbit deja despre o căsătorie cu Jen”, a adăugat această sursă.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton