Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Garner se întoarce pe micile ecrane, după o pauză de 12 ani

Jennifer Garner se întoarce pe micile ecrane, după o pauză de 12 ani

de Redactia Tvmania

Actrița Jennifer Garner (45 de ani) revine în televiziune, după o pauză de mai bine de un deceniu, timp în care s-a dedicat exclusiv cinematografiei.

 După finalul „Alias”, serial care s-a încheiat în anul 2006 și care i-a adus un Glob de Aur, vedeta a acceptat propunerea celor de la HBO de a juca într-un nou serial de comedie, a anunțat „Variety”.

„Camping”, un remake al unui serial britanic, va avea opt episoade, iar Jennifer o va interpreta pe Kathryn Siddell-Bauers o femeie dură, dar în același timp cu un simț al umorului extrem de dezvoltat.

„Ne place Jennifer și iubim simțul umorului pe care îl are. Considerăm că va oferi personajului inteligența și șarmul caracteristic ei”, au declarat creatorii serialului, Konner și Dunham, în cadrul unui comunicat comun.

Filmările vor începe în această primăvară în Los Angeles, iar în curând vor fi anunțate și alte nume de actori ce vor face parte din distribuția serialului.

Anul acesta pare a fi unul bun pentru Jennifer Garner și în ceea ce privește viața sa personală. După divorțul de Ben Affleck, paparazzi au surprins-o, recent, la brațul unui bărbat misterios.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton