Homepage  / Vedete

Jennifer Garner și Ben Affleck, în pragul divorțului?

Jennifer Garner și Ben Affleck, în pragul divorțului?

de Redactia Tvmania

Căsnicia actorilor Jennifer Garner (43 de ani) și Ben Affleck (42 de ani) nu o duce prea bine: potrivit RadarOnline.com, cuplul nu a mai fost văzut împreună de mai bine de o lună, asta după ce Aflleck a fost fotografiat fără verighetă!

The 2014 Vanity Fair Oscar Party in Los Angeles

Ultima dată, cei doi au fost surprinși împreună la sfârșitul lui aprilie și păreau destul de distanți unul față de celălalt. Anterior, ”The National Enquirer” l-a descoperit pe Affleck, trist și fără verighetă pe deget, în Canada, unde ar fi mers la o mănăstire budistă, ”pentru a-și limpezi mintea după o ceartă cu Garner”, la doar 24 de ore după ziua de naștere a lui Jennifer, la care nu a participat.

”Ben e în pragul crizei vârstei mijlocii și încearcă să găsească o cale pentru redeveni un soț bun. Este într-o etapă de autocunoaștere și de rezolvare a problemelor maritale. E un punct de răscruce”, au spus apropiați pentru ”The National Enquirer”.

Pe de altă parte, actrița – spun aceleași surse – nu are încredere în el și ”îl ține din scurt”.

Cuplul – care împlinește 10 ani de căsnicie pe 29 iunie – are trei copii (Violet, 9, Seraphina, 6, și Samuel, 3 ani) și o avere estimată la 150 de milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton