Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lawrence a dat o audiție pentru rolul principal din Twilight. „M-au refuzat imediat”

Jennifer Lawrence a dat o audiție pentru rolul principal din Twilight. „M-au refuzat imediat”
6

de Roxana Mirea,

Jennifer Lawrence a dat o audiție pentru a o interpreta pe Bella Swan. În cadrul podcastului The Rewatchables, actrița în vârstă de 32 de ani a dezvăluit că a dat o audiție, și a fost rapid respinsă, pentru a juca rolul principal din Twilight.

Am dat o audiție pentru Twilight. M-au refuzat imediat”, a dezvăluit ea. „Nici măcar nu m-au sunat înapoi.”

Jennifer Lawrence a dat o audiție pentru rolul din Twilight

Dacă ar fi obținut rolul care i-a revenit în cele din urmă lui Kristen Stewart, Jennifer Lawrence a spus că „viața ei ar fi fost cu totul alta”. Viața ei s-a schimbat aproximativ un an mai târziu, când a obținut rolul lui Katniss Everdeen în franciza „The Hunger Games”, un rol pe care nu era sigură că ar trebui să-l accepte, potrivit etonline.com.

Era cât pe ce să nu fac Hunger Games pentru că apăruse Twilight și se întâmplase acel fandom”, a spus ea despre succesul masiv al francizei cu vampiri. „Când am încercat să vorbesc cu oamenii despre luarea acestei decizii după ce mi-au oferit șansa, am spus: „Nu știu”. A fost atât de greu să le explic oamenilor și să le spun că nu cred că ei înțeleg acest nivel de faimă.”

Kristen Stewart și Robert Pattinson, în „Twilight”

A avea un asemenea nivel de faimă, a spus Lawrence, „nu a fost niciodată ceva la care m-am gândit”.

Am vrut să fac filme bune, dar nu am vrut să fiu cea mai faimoasă persoană de pe planetă. Este o viață foarte diferită de cea pe care mi-o imaginam”, a spus ea, adăugând că ar fi fost „nefericită” dacă ar fi ajuns să joace în Twilight.

De pe vremea când juca în „Hunger Games” / „Jocurile foamei”, Lawrence a avut o carieră de succes, câștigând chiar și un Oscar. Acum, ea joacă în noua comedie „No Hard Feelings”. În film, ea o interpretează pe Maddie, o femeie cu probleme financiare care răspunde la un anunț de pe Craigslist pentru a se întâlni cu fiul introvertit și stângaci al unui cuplu bogat (Andrew Barth Feldman) înainte ca acesta să plece la facultate.

Cannes Anatomy of a fall screening NGIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton