Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lawrence a născut! A devenit mamă pentru prima dată

Jennifer Lawrence a născut! A devenit mamă pentru prima dată
7

de Roxana Mirea,

Jennifer Lawrence a născut! Actrița câștigătoare a unui premiu Oscar a devenit mamă pentru prima dată. Actrița americană de 31 de ani și soțul ei, Cooke Maroney, sunt acum în culmea fericirii.

Jennifer Lawrence a născut

Jennifer Lawrence a născut! Actrița a dat naștere primului ei copil, în Los Angeles, potrivit informațiilor obținute miercuri, 23 februarie, de TMZ. Până la acest moment, nu se cunosc data la care Jennifer a născut și nici sexul copilului.

Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, care este director de galerie de artă, trec prin clipe magice alături de primul lor copil. Lawrence s-a referit la soțul ei drept „cea mai grozavă persoană pe care am întâlnit-o vreodată”, spunând în podcastul „Naked with Catt Sadler” din iunie 2019: „Mă simt foarte onorată să devin o Maroney”. Cuplul a confirmat în septembrie 2021 că așteaptă un copil.

În decembrie 2021, actrița a fost invitată la „The Late Show” și a glumit, referindu-se la sarcina ei, că și-a petrecut o mare parte din pauza de trei ani de la actorie în pat, alături de soțul ei. În aceeași lună, ea a revenit în atenția publicului, strălucind pe covorul roșu la  premiera „Don’t Look Up”.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney și-au început relația în iunie 2018 și s-au căsătorit pe 19 octombrie 2019. Nunta a avut loc într-o locație exclusivistă din Belcourt of Newport. La eveniment au participat aproape 150 de invitați, printre care și Adele, Amy Schumer, Kris Jenner și Emma Stone.

Don’t Look Up Premiere – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton