Homepage  / Cinema / Vedete străine

Jennifer Lawrence a renunțat la un rol major. Care e motivul pentru care nu va mai juca un personaj celebru

Jennifer Lawrence a renunțat la un rol major. Care e motivul pentru care nu va mai juca un personaj celebru

de Andreea Hentea,

După ce a fost distribuită în drama biografică „Bad Blood”, în care urma să joace rolul antreprenoarei Elizabeth Holmes, cea mai tânără miliardară din lume, care a pierdut totul într-o clipă, Jennifer Lawrence a hotărât să se retragă din proiect. Iată, de ce.

Gestul actriței ar fi motivat de „portretul superb” realizat de Amanda Seyfried în serialul Disney Plus „Cazul Theranos”, scrie deadline.com. Jennifer Lawrence fusese distribuită deja în rolul lui Elizabeth Holmes din filmul „Bad Blood”, care urma să fie regizat de Adam McKay (cu care actrița a colaborat la „Nu priviți în sus”).

După ce a văzut însă serialul „Cazul Theranos” (difuzat la noi de Disney Plus), în care Amanda Seyfried a interpretat-o impecabil pe celebra antreprenoare, Jennifer Lawrence a declarat pentru New York Times că și-a dat seama că versiunea definitivă a lui Elizabeth Holmes a fost realizată.

Ea a declarat că Amanda a reușit „un portret superb”, așadar s-a hotărât să renunțe la proiectul Apple „Bad Blood” și la rolul contestatei eroine.

Jennifer Lawrence a mai spus despre interpretarea Amandei Seyfried: „Este extraordinară. A jucat-o atât de bine, încât nu mai trebuie să portretizăm acest personaj. A reușit ea perfect să o facă”.

Amanda Seyfried, perfectă în rol

Amanda Seyfried (36 de ani) a fost, cu adevărat, revelația serialului „Cazul Theranos”. Ea a câștigat în septembrie premiul Emmy la categoria cea mai bună actriță în rol principal pentru felul în care a jucat-o pe Elizabeth Holmes, învingând nume redutabile.

Amanda Seyfried în Cazul Theranos

În această categorie mai fuseseră nominalizate Toni Collette („Scara”), Julia Garner („Inventând-o pe Anna”), Lily James („Pam & Tommy”), Sarah Paulson („American Crime Story”) și Margaret Qualley („Menajera”).

Amanda Seyfried a construit o eroină cu nenumărate fațete, cu o obsesie devoratoare, dar și cu o carismă veritabilă, care și-a dorit să fie întruchiparea visului american, o „self made woman” fără cusur, cu excepția faptului că și-a întemeiat imperiul pe minciună.

Actrița a impresionat întreaga distribuție a serialului nu doar prin talentul ei, ci și prin ușurința ieșită din comun cu care trecea de la prezența dulce, prietenoasă și comunicativă care e în realitate (și pe care toți o cunoșteau astfel de pe platouri) la neîndurătoarea și monstruoasa Elizabeth Holmes, capabilă să pășească peste cadavre pentru ambițiile ei.

„Tot ce a făcut în serial a fost uimitor, de la început până la sfârșit. Prima scenă din serial a fost una în care am filmat împreună și s-a descurcat de minune”, a spus despre ea veteranul Sam Waterston, cu care a împărțit mai multe scene din serial. La rândul său, Elizabeth Marvel, interpreta mamei lui Elizabeth Holmes în serial, a spus că „Amanda este o actriță unicat, sunt fanul ei total”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton