Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lawrence a spus de ce s-a încălțat în șlapi la Cannes 2023. A avut o apariție controversată pe covorul roșu

Jennifer Lawrence a spus de ce s-a încălțat în șlapi la Cannes 2023. A avut o apariție controversată pe covorul roșu
7

de Roxana Mirea,

Jennifer Lawrence a surprins pe toată lumea atunci când a apărut pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2023 încălțată în șlapi. Acum, celebra actriță a dezvăluit de ce a optat pentru o pereche de papuci negri, în detrimentul unor sandale sau pantofi care să impresioneze la fel de tare precum rochia ei roșie.

De ce Jennifer Lawrence s-a încălțat în șlapi la Cannes 2023

După ce a purtat șlapi pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes, luna trecută, Jennifer Lawrence lămurește lucrurile în legătură cu declarația de modă care a făcut furori pe internet.

Bine, mulțumesc că ai adus vorba despre asta. Chiar aș vrea să lămuresc acest lucru”, a declarat Lawrence pentru ET, în timp ce își promova noul său film, „No Hard Feelings”, alături de colegul ei, Andrew Barth Feldman. „Nu făceam o declarație politică, nu că nu aș face-o. Nu am avut nicio idee până când nu a ieșit la iveală că a existat o întreagă controversă cu oamenii care poartă pantofi cu toc sau care merg desculți pe covorul roșu. Nu aveam nici cea mai mică idee. Pantofii mei erau un număr prea mare.”

Cannes – Jennifer Lawrence Wears Comfy Flip-FlopsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Jennifer Lawrence a participat la o proiecție a filmului „Bread and Roses”, un nou documentar pe care l-a produs, alături de regizoarea filmului, Sahra Mani, și de colega sa de producție Justine Ciarrocchi, atunci când a avut loc incidentul, asociindu-și șlapii cu o rochie uimitoare Christian Dior roșie.

Actrița în vârstă de 32 de ani a continuat: „Și am purtat tocuri când am urcat, dar apoi am uitat să fac o poză cu echipa mea de producție Excellent Cadaver. Așa că a trebuit să facem o poză cu Excellent Cadaver și știam că voi mânca rahat dacă coboram cu pantofii care erau cu o mărime prea mare. Mi-am pus șlapii, iar apoi toată lumea a spus: ‘Ce declarație! Wow!’ Sunt de acord să fac o declarație. Doar că aș vrea să fie cu un scop anume.”

Jennifer Lawrence, despre rolul din No Hard Feelings

În „No Hard Feelings”, Jennifer Lawrence joacă rolul lui Maddie, o tânără de 20 de ani care răspunde la un anunț de pe Craigslist dat de niște părinți îngrijorați, interpretați de Laura Benanti și Matthew Broderick. Aceștia vor ca Maddie să se „întâlnească” cu fiul lor, Percy (Feldman), un tânăr de 19 ani, ciudat din punct de vedere social, care nu și-a exprimat până acum niciun interes pentru fete, petreceri sau alte isprăvi adolescentine.

În ceea ce privește ceea ce a atras-o în acest film, Lawrence a spus a fost posibilitatea de a-și „depăși limitele” în ceea ce privește momentele ilare și nepotrivite ale filmului. „Adică, cred că este așa de amuzant pentru că împinge cu adevărat limitele, este cu adevărat nepotrivit și picant”, a explicat ea.

De asemenea, Lawrence și Feldman apar și dezbrăcați în acest film. „Niciodată nu am crezut că nuditatea este mare lucru”, a spus Lawrence, la care Feldman a fost de acord: „Noi doi am reușit să facem lumină și să glumim pe seama situației ridicole în care ne aflam. Dar este atât de amuzant și, la fel ca toată comedia din film, nu pare niciodată gratuită. Întotdeauna se simte că este acolo cu un motiv. Iar aceste personaje au fost conduse de fapt la aceste momente. Așa că nu a existat niciodată gânduri de îndoială.”

„No Hard Feelings” are premiera în cinematografe pe 23 iunie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton