Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lawrence, despre singurul rol pe care regretă că l-a jucat. Cine a sfătuit-o să îl refuze. „Ar fi trebuit s-o ascult”

Jennifer Lawrence, despre singurul rol pe care regretă că l-a jucat. Cine a sfătuit-o să îl refuze. „Ar fi trebuit s-o ascult”

de Andra Stana,

Jennifer Lawrence a mărturisit într-un interviu pentru New York Times că Adele, una dintre prietenele ei, a sfătuit-o să nu accepte rolul din filmul „Passengers” în care a jucat alături de Chris Pratt.

Jennifer Lawrence, în vârstă de 32 de ani, câștigătoare a premiului Oscar, a vorbit despre faptul că „Passengers” rămâne unul dintre filmele cele mai slabe din cariera sa, scrie cnn.com.

„M-am gândit: ‘Oh, nu, voi sunteți aici pentru că eu sunt aici și viceversa. Stai, cine a decis până la urmă că acesta a fost un film bun?’. Adele mi-a spus să nu-l fac! ‘Simt că producțiile despre Spațiu sunt noile filme cu vampiri’, a argumentat ea. Ar fi trebuit s-o ascult.”

„Passengers” / „Pasagerii” relatează călătoria a doi călători interstelari care se trezesc din hipersomn la bordul unei nave cu 90 de ani înainte de termen și sunt nevoiți să își trăiască viața singuri, spre deosebire de toți ceilalți, care se vor trezi când vor ajunge la destinația dorită.

Filmul cu Jennifer Lawrence și Chris Pratt, lansat în 2016, a primit un scor de doar 30% din partea criticilor pe Rotten Tomatoes. Pelicula se numără astfel printre cele mai prost recenzate cinci filme de pe site.

Jennifer Lawrence, într-un nou proiect, pe Apple TV+

După ce a apărut ultima dată în filmul francizei cu buget mare „X-Men: Dark Phoenix” în 2019, Lawrence a jucat anul trecut în comedia neagră de ansamblu „Don’t Look Up”, nominalizată la Oscar, alături de Leonardo DiCaprio și Meryl Streep.

Urmează să apară în „Causeway„, lansat săptămâna aceasta pe Apple TV+, în care interpretează un veteran din războiul din Afganistan care se întoarce acasă după o leziune cerebrală traumatică și încearcă să se reintegreze în viața de zi cu zi.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton