Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lawrence dezvăluie pentru prima dată numele și sexul bebelușului ei. Cum s-a schimbat de când a devenit mamă

Jennifer Lawrence dezvăluie pentru prima dată numele și sexul bebelușului ei. Cum s-a schimbat de când a devenit mamă

de Andra Stana,

Jennifer Lawrence și-a deschis sufletul și a făcut recent destăinuiri inedite despre cel mai mare rol al său de până acum: maternitatea.

Numele bebelușului lui Jennifer Lawrence a fost în sfârșit dezvăluit!

Într-un nou interviu pentru ediția din octombrie a revistei Vogue, Lawrence – care a fost în mare parte secretoasă în ceea ce privește viața ei personală – confirmă că bebelușul pe care l-a adus pe lume în primăvara anului 2022 este băiețel și că numele lui este Cy.

„Este atât de înfricoșător să vorbești despre maternitate. Doar pentru că este atât de diferită pentru fiecare. Dacă spun: „A fost uimitor de la început”, unii se vor gândi: „Nu a fost uimitor pentru mine la început” și se vor simți prost. Din fericire, am atât de multe prietene care au fost sincere. Care mi-au spus: „E înfricoșător”. S-ar putea să nu vă conectați imediat. S-ar putea să nu te îndrăgostești imediat. Așa că m-am simțit atât de pregătită să fiu iertătoare”, spune ea. „Îmi amintesc că mă plimbam cu una dintre cele mai bune prietene ale mele la nouă luni și eram ca și cum: „Toată lumea tot spune că îmi voi iubi copilul mai mult decât pisica mea. Dar asta nu este adevărat. Poate că îl voi iubi la fel de mult ca pe pisica mea?”, scrie etonline.com.

Lawrence continuă: „În dimineața de după ce am născut, am simțit că întreaga mea viață a luat-o de la capăt. Ca și cum, acum este prima zi din viața mea. Pur și simplu mă uitam fix. Eram atât de îndrăgostită. M-am îndrăgostit și de toți bebelușii de pretutindeni. Nou-născuții sunt pur și simplu atât de uimitori. Sunt niște mici supraviețuitori roz, umflați și fragili. Acum iubesc toți bebelușii. Acum aud un bebeluș plângând într-un restaurant și mă gândesc: „Awwwwww, ce draguț”.”

Lawrence, dezvăluiri uluitoare despre ce a pățit la 20 de ani

În noul interviu, Lawrence a făcut o dezvăluire extrem de personală. Actrița a dezvăluit că a rămas însărcinată la 20 de ani și a avut intenția de a face avort. Înainte de a putea să o facă, spune ea, „am trecut printr-un avort spontan, în timp ce mă aflam la Montreal”.

Ani mai târziu, în timp ce era căsătorită și se afla în mijlocul filmărilor pentru filmul Netflix „Don’t Look Up”, ea spune că a rămas însărcinată și a pierdut din nou sarcina. A doua oară, a avut nevoie de o procedură chirurgicală pentru a îndepărta țesutul din uter. Faptul că accesul la o astfel de intervenție medicală este restricționat pentru mulți oameni, spune ea, este un subiect care a bântuit-o în timpul sarcinii cu Cy.

„Îmi amintesc că m-am gândit de un milion de ori la asta în timp ce eram însărcinată. Mă gândeam la lucrurile care se întâmplau cu corpul meu. Și am avut o sarcină minunată. Am avut o sarcină foarte norocoasă”, începe ea. „Dar fiecare secundă din viața mea a fost diferită. Și uneori îmi venea în minte: Dacă aș fi fost forțată să fac asta?”.

Lawrence își promovează în prezent noul film, Causeway. Este primul lungmetraj lansat sub egida companiei sale de producție Excellent Cadaver, în care joacă rolul unui soldat american care se întoarce în orașul natal New Orleans după o traumă cerebrală suferită în Afganistan. Brian Tyree Henry joacă, de asemenea, în rolul principal, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton