Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lawrence s-a accidentat pe platourile de filmare

Jennifer Lawrence s-a accidentat pe platourile de filmare

de Redactia Tvmania

Jennifer Lawrence s-ar fi accidentat pe platourile de filmare al noii producții în care lucrează. 

În timpul filmărilor peliculei Netflix „Dont look up”, o sticlă a explodat și a lovit-o în față pe frumoasa actriță.

O sursă a declarat pentru Page Six că: 

„Era planificată o cascadorie în care paharul trebuia să se spargă – dar a rănit-o”.

Jennifer, în vârstă de 30 de ani, a suferit unele răni, iar geamul s-a apropiat în mod periculos  de ochii actriței.  În ciuda faptului că a fost zguduită de incident, se așteaptă ca filmările să fie reluate în curând.

Jennifer joacă alături de Leonardo DiCaprio, iar satira politică se așteaptă să fie lansată la sfârșitul acestui an.

Lawrence  este în prezent una dintre cele mai bine plătite actrițe din industria cinematografică, dar a insistat anterior că nu a fost schimbată de faimă. Ea a spus:

„Sunt încă aceeași persoană care am fost dintotdeauna, dar uneori este dificil să te adaptezi la a fi urmărit și, de asemenea, să te ocupi de această imagine pe care oamenii o au despre tine. „Atunci îți dai seama cât de important este să ai prieteni foarte buni și să-i ții aproape de tine. M-a făcut să cresc și încerc să fiu un bun exemplu pentru toți oamenii care cred în mine și m-au susținut în timp ce Mi-am construit cariera. ”

În ciuda presiunii intense cu care se confruntă, Jennifer rămâne hotărâtă să-și spună părerile în mod public. Ea mi-a explicat:

„Îmi place să fiu spontană și îmi este greu să rețin ce simt sau ce cred despre anumite lucruri. Uneori, totuși, ceea ce vei spune poate fi întors împotriva ta, ceea ce nu este distractiv. Dar mă simt foarte norocoasă să fiu în această poziție și să am genul de oportunități pe care le am.”

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton