Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bradley Cooper o ignoră pe Jennifer Lawrence

Bradley Cooper o ignoră pe Jennifer Lawrence

de Redactia Tvmania

Jennifer Lawrence nu se bucură pe deplin de succesul pe care îl are în plan profesional în Cetatea Filmului. Surse citate de RadarOnline spun că actriţa suferă din cauza lui Bradley Cooper, iar asta se vede chiar şi pe platourile de filmare ale celui mai recent film al său.

Actriţa de 22 de ani, care a câştigat un premiu Oscar la gala de anul acesta, şi care filmează în prezent cel de-al treilea film în compania lui Cooper (38), este „un pic geloasă” pe noua iubită a actorului.

„Când au filmat peliculele Silver Linings Playbook şi Serena, Bradley şi Jennifer au fost nedespărţiţi. Dar acum, Bradley îşi petrece tot timpul său liber cu Suki, iar Jennifer simte că l-a pierdut. Ei nu au mai stat atât de mult timp împreună”, a declarat o sursă.

Aceeaşi sursă a povestit că Bradley şi Jennifer se văd, mai nou, doar pe platourile de filmare, iar asta ar enerva-o la culme pe protagonista din „Silver Linings Playbook”. Mai mult, atmosfera de la lucru nu mai e la fel de relaxată de când Suki Waterhouse a apărut în viaţa lui Bradley.

Au negat orice fel de zvon

Bradley şi Jennifer au negat toate zvonurile conform cărora ar fi format un cuplu la începutul anului. Starul din „Marea Mahmureală 3” a spus atunci că Jennifer e prea tânără pentru el (actuala iubită, Suki, este un model în vârstă de 20 de ani, n.r.).

De cealaltă parte, Jennifer, care s-a despărţit, după doi ani de relaţie, de Nicholas Hoult, a mărturisit că l-a ajutat pe Bradley să iasă la întâlniri cu prietenele ei: „Simt că tot ce am făcut în ultima vreme este să îi fac lui rost de întâlniri”, spunea actriţa.

Cine e noua iubită a lui Bradley Cooper

Cooper şi Suki Waterhouse sunt „topiţi unul după celălalt”. Conform Daily Mail, cei doi s-au cunoscut la o petrece, în Londra, în luna februarie.

„Sunt înnebuniţi unul după celălalt. Suki îl adoră pe Bradley. Păstrează mereu legătura şi încearcă să stea cât mai mult împreună, atât cât poate fiecare dintre ei, din cauza muncii”, a spus o sursă citată de revista Grazia.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton