Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez a împlinit 53 de ani în timpul vacanței din Paris. Cum a răsfățat-o Ben Affleck

Jennifer Lopez a împlinit 53 de ani în timpul vacanței din Paris. Cum a răsfățat-o Ben Affleck
4

de Andra Stana,

Jennifer Lopez a împlinit duminică, pe 24 iulie, 53 de ani. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere bucurându-se de o plimbare romantică la Paris alături de noul ei soț, Ben Affleck.

Proaspeții căsătoriți au demonstrat lumii întregi cât de mult se iubesc. Cei doi au fost văzuți îmbrățișându-se strâns în timp ce se plimbau pe lângă Arcul de Triumf du Carrousel și în curtea Palatului Luvru, potrivit surselor citate de pagesix.com.

Sărbătorita a întors toate privirile, fără prea mult efort. Soția lui Ben Affleck a purtat o rochie roșie care o ajuta să iasă în evidență. Ea a completat look-ul cu o geantă asortată și cu o pereche de sandale cu platformă și toc înalt. La rândul său, Affleck, în vârstă de 49 de ani, a ales o ținută casual, purtând pantaloni de culoare închisă și o cămașă albastră.

Jennifer Lopez a împlinit 53 de ani în timpul vacanței din Paris. Cum a răsfățat-o Ben AffleckIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cât costă o cameră la hotelul în care s-au cazat Jennifer Lopez și Ben Affleck

Lopez și Affleck s-au cazat la Hôtel de Crillon de pe Champs-Élysées. Aici s-ar afla cartierul emblematic al modei de pe malul drept al Senei. Potrivit site-urilor de rezervări, o noapte de cazare la acest hotel de 5 stele din Paris costă între 2.000 și, atenție, 15.000 de euro, în funcție de camera aleasă. Cea mai scumpă „cameră” are o suprafață de 73 m pătrați.

Un martor ocular a declarat pentru Page Six că cei doi s-au plimbat prin Jardin des Tuileries, au luat prânzul la restaurantul LouLou Paris și au vizitat noul showroom și expoziție Dior, numit La Galerie Dior.

Duminică seara, sărbătorita și noul ei soț au ieșit, din nou, în oraș. De data aceasta, Lopez a purtat o rochie neagră, mulată, extrem de elegantă.

Escapada romantică la Paris, după nunta de la Las Vegas

Cu o seară înainte, îndrăgostiții s-au bucurat și de o cină romantică în Orașul Luminii. Cei doi au luat cina la restaurantul Plénitude de pe acoperișul hotelului Cheval Blanc. Apoi, ei s-au oprit pentru înghețată la Berthillon, pe Île Saint-Louis, în drum spre casă, mai scrie sursa citată.

Această escapadă amoroasă vine la scurt timp după nunta organizată în mare secret în Las Vegas. Evenimentul a avut loc pe 16 iulie la A Little White Chapel. Cel care a oficiat nunta a declarat că Affleck „a rămas fără aer” când mireasa sa a pășit spre altar.

„A privit-o cum a mers pe culoar și se vedea că era ca și cum ar fi spus: „Wow, woah””, a declarat sursa citată.

Lopez a confirmat că s-a căsătorit cu Affleck prin intermediul buletinului său informativ „On the JLo”, la o zi după nunta lor intimă. „Am reușit. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris ea, descriind ceremonia ca fiind „Exact ceea ce ne-am dorit„.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut acum 20 de ani

Cele două vedete s-au cunoscut în 2002 pe platoul de filmare al peliculei „Gigli„. La acea vreme, Lopez era încă măritată cu cel de-al doilea soț al ei, Chris Judd. Vedeta din „Hustlers” a cerut divorțul de Judd în iulie 2002, cam în aceeași perioadă în care ea și Affleck au fost văzuți pentru prima dată în tandrețuri în public.

Lopez și Affleck s-au logodit doar câteva luni mai târziu. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit în ianuarie 2004. În 2021, cele două vedete au mai dat o șansă iubirii lor.

Între timp, Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Garner în 2005, iar Lopez s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony în 2004.

Lopez i-a născut pe gemenii Emme și Maximilian în 2008, înainte de a divorța de Anthony în 2014.

La scurt timp după aceea, Affleck și Garner, care au împreună trei copii – Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani – , au divorțat în 2015.

Sursa foto: arhivă TVmania, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton