Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez a publicat noi imagini fabuloase de la nunta ei cu Ben Affleck. Celebra artistă a schimbat trei rochii

Jennifer Lopez a publicat noi imagini fabuloase de la nunta ei cu Ben Affleck. Celebra artistă a schimbat trei rochii

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut parte de o nuntă de vis, în Georgia. Celebra artistă a schimbat trei rochii, una mai fabuloasă ca alta. Nici mirele nu a fost mai prejos. Acum, Jennifer Lopez a dezvăluit noi imagini de la nunta ei cu Ben Affleck.

Noi imagini de la nunta dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Ben Affleck a fost un mire foarte arătos! În noile fotografii împărtășite joi de soția lui, Jennifer Lopez, prin intermediul buletinului său informativ „On the JLo”, actorul premiat cu Oscar poate fi văzut în fracul său clasic Ralph Lauren pentru celebrarea nunții lor care a avut loc luna trecută pe terenul proprietății lui din Georgia.

Look-ul bărbatului în vârstă de 50 de ani a inclus un sacou formal de dineu crem, cu pantaloni negri și cămașă cu bretele. El a completat ansamblul cu un papion negru și pantofi negri.

Jennifer Lopez a purtat trei rochii albe Ralph Lauren diferite în timpul ceremoniei de pe 20 august și și-a accesorizat ținutele cu bijuterii cu diamante și perle în valoare de peste 2 milioane de dolari. Pentru look-ul de nuntă, artista a mers la altar purtând o pereche de cercei Mikimoto din perle de cultură din Marea Sudului și diamante, în valoare de 53.000 de dolari, potrivit unui comunicat al brandului. Ea a asortat totul cu un inel floral cu perle și diamante de la același brand, care se vinde cu 39.000 de dolari, potrivit People.

Jannifer Lopez a schimbat trei rochii de mireasă

Rochiile au fost de vis… mulțumesc Ralph Lauren„, a împărtășit anterior Lopez, în vârstă de 53 de ani, într-o ediție a buletinului său informativ „On the JLo”, împreună cu fotografii cu schițe ale modelelor, precum și cu ea purtându-le.

Mai târziu, Lopez a îmbrăcat o rochie cu perle, care prezenta micro-fantezii din tul de mătase, ornamente de perle și detalii din cristale Swarovski. Treizeci de artizani au lucrat pentru a broda manual acest design unic, cu spatele deschis, pe parcursul a 700 de ore.

Cea de-a treia rochie personalizată a miresei de la Ralph Lauren a avut o siluetă elegantă de sirenă și o glugă detașabilă. De asemenea, look-ul avea un decolteu în formă de gaură de cheie, înfrumusețat cu cristale Swarovski de diferite dimensiuni.

Cei cinci copii ai cuplului, prezenți la nuntă

Cei cinci copii ai cuplului au purtat, de asemenea, haine albe Ralph Lauren Couture. Jennifer Lopez are doi copii cu Marc Anthony, pe gemenii Emme și Maximilian, în vârstă de 14 ani. Ben Affleck are trei copii cu Jennifer Garner: Violet, în vârstă de 16 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, și Samuel, în vârstă de 10 ani.

Lopez a declarat joi, în buletinul său informativ, că weekendul s-a dovedit a fi „mai bun” decât au plănuit.

La șase și patruzeci și cinci, sâmbătă, 20 august, soarele și-a arătat fața și și-a aruncat razele ca niște mici diamante care dansau pe râul din spatele altarului improvizat din curtea noastră„, a scris ea.

„Cerul era de un albastru limpede, iar norii îndepărtați de un alb pur se țineau bine pe cer. În timp ce soarele apunea în spatele stejarilor vii acoperiți de mușchi spaniol, o briză caldă a măturat gazonul unde stăteau cei mai apropiați membri ai familiei și prietenii noștri și, în sfârșit, am început să cobor pe scările care aveau să devină culoarul care mă va conduce spre restul vieții mele.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton