Homepage  / Articole

Jennifer Lopez are un “Plan de rezervă”

Jennifer Lopez are un “Plan de rezervă”

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_17801" align="alignleft" width="300" caption="Zoe (Lopez) îşi găseşte prinţul (Alex O'Loughlin) după ce rămâne însărcinată."][/caption]

Jennifer Lopez revine pe marile ecrane într-o nouă comedie romantică (cam slăbuţă zic unii critici) după ce, în 2005, apărea în “Soacra mea e o scorpie” alături de Jane Fonda şi Michael Vartan. De data aceasta, cel care îi dă replica este frumosul actor australian, Alex O’Loughlin (starul serialului “Moonlight”).

După mai multe încercări ratate de a-şi găsi partenerul perfect alături de care să-şi întemeieze o familie, Zoe (Jennifer Lopez), proprietara unui pet-shop din Manhattan, se gândeşte să apeleze la feritilizarea in vitro. Doar că, tocmai în ziua în care află că a rămas însărcinată, ea îl întâlneşte pe Stan (Alex O’Loughlin), bărbatul visurilor ei. Umorul intervine în momentul în care Zoe încearcă să-i ascundă lui Stan faptul că va deveni mamă. Schimbările bruşte de dispoziţie ale lui Zoe îl debusolează pe Stan, dar când acesta află că iubita lui este însărcinată, decide să-şi asume responsabilitatea. Pe parcursul celor nouă luni, cei doi încep să se îndrăgostească. Astfel că, înainte de a deveni părinţii a doi gemeni, Zoe şi Stan îşi dau seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Jennifer, desfiinţată de critici

“Plan de rezervă” este primul film al lui Jennifer Lopez de când a devenit mămica unor frumoşi gemeni pe nume Max şi Emme (acum în vârstă de doi ani), iar această experienţă a făcut şi mai credibilă interpretarea ei din pelicula “Plan de rezervă”. Din păcate, criticii nu au văzut cu ochi buni prestaţia ei. “Actriţa care ne-a fermecat în “Eu cu cine mă mărit?” (2001) şi “Pasiune periculoasă” (1998) se pare că a uitat tot ce ştia despre actorie”, a zis Mary Pols de la revista “Time”. Iar americanul Roger Ebert este de acord cu ea: “Jennifer Lopez arată mai bine ca niciodată. Dar doar asta face, arată bine”, a zis el.

Totuşi, este amuzant să o vedem pe Lopez în diferite ipostaze: excitată, gâfâind, râgâind sau asudând. Şi, într-adevăr, actriţa arată excelent în acest film aşa cum a arătat şi la premiera filmului din aprilie de la Londra, când a etalat pe covorul roşu o rochie neagră asimetrică marca Lanvin, o pereche de pantofi cu toc Salvatore Ferragamo şi un coc elegant.

În căsnicie e totul bine

jen

Jennifer Lopez a fost asaltată de fani la premiera din Londra a filmului “Plan de rezervă”

Cât priveşte propria ei familie, aflaţi că, de curând, Jennifer Lopez (40 de ani) şi-a reînnoit jurămintele de dragoste cu soţul ei Marc Anthony. Cei doi sunt căsătoriţi de şase ani, însă mereu au existat zvonuri că mariajul lor trece prin momente dificile. Această reînnoire a spulberat însă orice speculaţie că cei doi nu se mai înţeleg. Cu această ocazie, Marc şi Jennifer au dat o petrecere în reşedinţa lor din Hidden Hills, San Fernando, California, la care au venit peste 200 de persoane, printre invitaţi numărându-se Brad Pitt, Angelina Jolie, Tom Cruise şi Katie Holmes.

Urmăriţi aici trailer-ul filmului “Plan de rezervă”:

https://www.youtube.com/watch?v=WAyzwSZ2o48

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton