Homepage  / Vedete / Vedete străine

Destinația de vis aleasă de Jennifer Lopez și Ben Affleck pentru luna de miere. Primele imagini

Destinația de vis aleasă de Jennifer Lopez și Ben Affleck pentru luna de miere. Primele imagini

de Andra Stana,

Ben Affleck și Jennifer Lopez au plecat în prima lor călătorie internațională în calitate de soț și soție. Cei doi tineri căsătoriți au fost fotografiați joi în luna de miere într-o capitală europeană. Totul, la doar câteva zile după ce s-au căsătorit, în secret, în Las Vegas.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere

În fotografiile publicate inițial de Page Six, cuplul părea îndrăgostit până peste cap. Ei au fost pozați în timp ce se țineau de mână, la plimbare prin Paris, cunoscut ca Orașul Iubirii.

Lopez, în vârstă de 52 de ani, a strălucit într-o rochie roșie vaporoasă cu un decolteu adânc. Noul ei soț a îmbrăcat un costum închis și și-a arătat noua verighetă.

Mai devreme în cursul zilei, cântăreața a fost fotografiată într-o ținută mult mai casual. Ea a purtat un tricou simplu cu blugi și o pălărie, în timp ce starul din „Argo”, în vârstă de 49 de ani, a purtat cu o bluză albastră cu nasturi și pantaloni asortați.

Călătoria în Franța a marcat prima lor escapadă de când Lopez a confirmat că ea și Affleck au spus în secret „Da” în weekend.

Nunta secretă dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, informațiile-cheie

Cuplul hollywoodian – care și-a reaprins idila anul trecut, la aproape două decenii după ce a renunțat la prima logodnă – „a zburat la [Las] Vegas” și „a stat la coadă pentru o licență [de căsătorie]”, potrivit ediției din 17 iulie a buletinului informativ „On The JLo” al lui Lopez.

Lopez le-a spus fanilor că a purtat „o rochie dintr-un film vechi” în timp ce ea și actorul „și-au dăruit unul altuia inelele pe care [le vor] purta pentru tot restul vieții” la A Little White Chapel.

Bărbatul care a oficiat ceremonia, Ryan Wolfe, a declarat în exclusivitate pentru Page Six că Affleck „a rămas fără aer” atunci când mireasa sa s-a îndreptat spre altar. El a spus că perechea a cerut chiar să își schimbe propriile jurăminte.

Kenosha Portis, o altă angajată a capelei, a dezvăluit că Lopez și Affleck „au plâns” în timp ce copiii lor stăteau „chiar în spatele lor”. Informația a apărut într-un interviu pentru „Today”.

Affleck îi împarte pe Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, cu fosta soție Jennifer Garner, în timp ce Lopez are doi gemeni, Emme și Maximilian, 14 ani, cu fostul soț Marc Anthony.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton