Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez, dată în judecată pentru 6.5 milioane de dolari

Jennifer Lopez, dată în judecată pentru 6.5 milioane de dolari

de Redactia Tvmania

Jennifer Lopez, jurat și producător executiv de la emisiunea „World of Dance”, este dată în judecată de un bărbat. pentru suma impresionantă de 6.5 milioane de dolari. Acesta susține că a prezentat această idee de competiție în urmă cu 10 ani și acum dorește să fie plătit cu suma care i-a fost refuzată pe parcursul anilor.

 

Alvin Gray-El este cel care a deschis un proces împotriva lui Jennifer Lopez și a faimoasei coregrafe Debbie Allen, deși aceasta nu este implicată în această competiție.

Alvin susține că a prezentat ideea unei emisiuni numite „Let’s Start the Dance” în 2009. Acesta ar fi trimis prin fax o scrisoare lui Debbie Allen și companiei ei de producție, însă nu a primit niciun răspuns. Acesta susține că ar fi înregistrat show-ul ca marcă înregistrată, iar după șapte ani a descoperit că „World of Dance” se află în producție la NBC.

El ar fi încercat să contacteze compania pentru a le spune despre dreptul de proprietate asupra acestui show, însă nu i s-a răspuns niciodată. Acum el cere daune de 6.5 milioane de dolari.

Un lucru surprinzător este faptul că Alvin nu explică în proces cum a ajuns Jennifer Lopez la această idee, însă o sursă a declarat pentru Page Six că „World of Dance” a început ca o organizație care exista înainte de emisiune și apoi NBC i-a prezentat ideea lui Lopez, așadar ea nu susține că este o idee proprie.

Reprezentanții artistei nu au oferit până în prezent declarații legate de acest subiect.  
 
 

CITEȘTE ȘI:

https://www.tvmania.ro/foto-jennifer-lopez-arata-impecabil-in-costum-de-baie-pe-platourile-de-filmare-ale-peliculei-hustlers-256149

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton