Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez, dezvăluiri incredibile despre perioada în care s-a despărțit de Ben Affleck. Ce a pățit atunci artista

Jennifer Lopez, dezvăluiri incredibile despre perioada în care s-a despărțit de Ben Affleck. Ce a pățit atunci artista

de Andra Stana,

Pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck, drumul spre o viață fericită în doi nu a fost unul ușor. Într-un nou interviu acordat Apple Music 1, cântăreața din „Marry Me” a vorbit despre împăcarea ei cu actorul din „Deep Water”.

J.Lo și-a amintit de durerea pe care a simțit-o după ce au pus capăt primei lor logodne, în 2004.

„A fost atât de dureros după ce ne-am despărțit”, a declarat Lopez, în vârstă de 53 de ani, citată de pagesix.com. „Odată ce am anulat acea nuntă de acum 20 de ani, a fost cea mai mare suferință din viața mea. Sincer, am simțit că o să mor”.

Ea a continuat: „Asta m-a trimis într-o spirală în următorii 18 ani, în care nu am reușit să mă descurc. Dar acum, 20 de ani mai târziu, totul are un final fericit. Are cel mai frumos final care nu s-ar întâmpla niciodată la Hollywood.”

Jennifer Lopez lansează un nou album

Lopez – care s-a împăcat cu Affleck, în vârstă de 50 de ani, la 17 ani după ce s-au despărțit prima dată – a anunțat recent că va lansa un nou album intitulat „This Is Me … Now”. Este vorba de un fel de „actualizare” a albumului său din 2002, „This Is Me… Then”.

„M-am surprins în acest moment în care m-am reunit cu iubirea vieții mele și am decis că vom fi împreună pentru totdeauna”, a explicat cântăreața. „Întregul mesaj al albumului este: Această iubire există. Aceasta este o dragoste adevărată”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit pentru prima oară în 2002

Cei doi actori din „Gigli” s-au logodit pentru prima dată în noiembrie 2002, în aceeași lună în care a fost lansat albumul lui Lopez „This Is Me … Then”, dar s-au despărțit doi ani mai târziu.

„Acum cred că mesajul [albumului] este – dacă, la fel ca și mine uneori, ți-ai pierdut speranța, aproape ai renunțat, nu o face de tot”, a declarat Lopez. „Iubirea adevărată există și unele lucruri durează pentru totdeauna și asta este real. Vreau să transmit acest mesaj în lume și asta necesită multă vulnerabilitate”.

În aprilie 2021, s-a aflat că Lopez și Affleck se întâlnesc din nou după ce ea s-a despărțit de fostul logodnic Alex Rodriguez. S-au logodit un an mai târziu și, în cele din urmă, s-au căsătorit în iulie 2022.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton