Homepage  / Articole

Jennifer Lopez e o „zeiţă a sexului”

Jennifer Lopez e o „zeiţă a sexului”

de Redactia Tvmania

Casper Smart, un dansator de 24 de ani din trupa celebrei cântăreţe şi, se pare, noua „jucărie” a lui J. Lo (42 de ani), le-a povestit prietenilor că nu se mai satură de corpul vedetei şi că cei doi îşi petrec majoritatea timpului în dormitor, relatează FemaleFirst.co.uk. Lopez a început relaţia cu Smart în timpul turneului ei mondial, la care a participat şi tânărul dansator, iar cei doi au avut mai multe întâlniri, printre care şi câteva nopţi în cluburile din Las Vegas.

“Casper spune că J. Lo are un corp senzaţional şi că arată mai bine decât orice altă tipă cu care a mai fost. Spune că are trupul unei tinere de 20 de ani. Sunt inseparabili în momentul ăsta”, a povestit un prieten de-al dansatorului.

“E vorba doar despre sex – nimeni nu ştie dacă relaţia are vreun viitor. Dar Casper se distrează încercând să-şi dea seama”, a continuat acesta.

Doar un flirt

Potrivit unor apropiaţi de-ai artistei, însă, Jennifer vede relaţia cu Smart ca pe o “aventură distractivă” şi încă nu a trecut de faza de flirt.

“Ies în oraş şi se distrează. Au devenit un pic mai deschişi cu flirtul lor în ultimele săptămâni. E doar o chestie simpatică, nu e menită să se transforme în altceva”, a spus un prieten de-ai cântăreţei, citat de The Sun.

Lopez s-a despărţit de al treilea ei soţ, cântăreţul Marc Anthony, cu care îi are pe gemenii Max şi Emme (3 ani), în luna iulie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton