Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez face primele declarații despre amânarea nunții: „Aveam planuri mărețe”

Jennifer Lopez face primele declarații despre amânarea nunții: „Aveam planuri mărețe”

de Redactia Tvmania

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 ani, urma să se căsătorească în această vară cu Alex Rodriguez, zis și ARod, fostul jucător de Baseball al echipei Yankee, în vârstă de 44 de ani. 

Deși în cadrul unui interviu acordat lui Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez a mărturisit în luna aprilie că nunta pe care o plănuise în detaliu alături de iubitul ei, Alex Rodriguez, a fost afectată, se pare că tristețea a pătruns în sufletul artistei.

Zilele trecute în emisiunea Today Show, Jennifer a povestit că este dezamăgită de faptul că trebuie să își amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

„Sunt puțin tristă deoarece aveam planuri mărețe pentru această vară, dar pe de altă parte îmi spun: știi ceva? Dumnezeu are un plan mai important așa că nu trebuie decât să avem răbdare”, a declarat vedeta.

Spre deosebire de Alex Rodriguez, care a spus deja că au în plan „trei sau patru” alternative pentru nuntă, Jennifer nu a oferit foarte multe detalii:

„Trebuie să așteptăm să vedem cum decurg lucrurile. Sunt puțin dezamăgită, după Super Bowl și după ce am filmat World of Dance, plănuisem să îmi iau o vacanță, dar, de fapt, asta facem și acum, doar că acasă. Aveam de gând să facem multe în această vară, dar din păcate totul este pus pe hold”, am mai spus J.Lo.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își petrec această perioadă de izolare la ei acasă, în Florida, împreună cu gemenii vedetei (Max și Emme, 12 ani) și cele două fete ale lui Rodriguez (Natasha, 15 ani și Ella, 12 ani) făcând sport și petrecându-și mult timp în aer liber. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton