Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, mai îndrăgostită ca niciodată. Gestul emoționant pe care l-a făcut de ziua lui Ben Affleck

Jennifer Lopez, mai îndrăgostită ca niciodată. Gestul emoționant pe care l-a făcut de ziua lui Ben Affleck
6

de Roxana Mirea,

Ben Affleck a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani, iar soția lui, Jennifer Lopez, n-a putut lăsa ca o asemenea ocazie specială să treacă neobservată. Celebra artistă a publicat un clip adorabil cu ea și soțul ei, în dreptul căruia a scris un mesaj scurt, dar plin de iubire.  

Jennifer Lopez, gest de ziua lui Ben Affleck 

Jennifer Lopez și-a exprimat dragostea soțule ei, Ben Affleck, prin intermediul unei melodii, pe care i-a dedicat-o chiar de ziua lui de naștere. Actorul a împlinit pe 15 august vârsta de 51 de ani.  

Cântăreața a intrat marți pe Instagram pentru a sărbători cea de-a 51-a aniversare a lui Affleck și a împărtășit un videoclip adorabil pe care l-a înregistrat în timp ce se afla pe scaunul pasagerului din mașina lor – în timp ce sărbătoritul conducea prin oraș. 

În timp ce se afla pe drum, Jennifer Lopez radia de fericire și fredona și dansa pe melodia de dragoste iconică a lui Sam Cooke, „Wonderful World”, și a zâmbit strălucitor la versurile: „Nu știu prea multe despre francezii pe care i-am luat/ Dar știu că te iubesc/ Și știu că dacă și tu mă iubești/ Ce lume minunată ar fi aceasta”. 

Dragă Ben… La mulți ani. Te iubesc!” a scris Jennifer Lopez în dreptul acelui clip video, pe care l-a publicat pe Instagram.  

În iulie, simpaticul cuplu a sărbătorit ziua de naștere a lui Lopez în noua lor casă. Potrivit buletinului informativ On The JLO, Affleck i-a organizat lui Lopez o petrecere la piscină în noua lor vilă de 60 de milioane de dolari din zona Wallingford Estates din Beverly Hills. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck se acomodează cu noul stil de viață 

Între timp, cei doi sunt, de asemenea, pe cale să sărbătorească aniversarea de un an de la nunta lor somptuoasă din Georgia, pe 20 august. O sursă a declarat recent pentru ET că Jennifer și Ben „se descurcă bine”, deoarece „se acomodează la viața de zi cu zi”. 

Au avut multe pe cap între muncă, călătorii, mutare, amenajarea noii case și, bineînțeles, îngrijirea copiilor lor”, a împărtășit sursa. „Ei știu că toată lumea s-a obișnuit cu noile ajustări și vor ca toată lumea să se simtă cât mai confortabil în timpul procesului. Lucrează la îmbinarea familiilor lor într-un mod sănătos și blând, asigurându-se în același timp că toată lumea are parte de o vară distractivă.” 

The Flash Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton