Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez le-a dat replica celor care au criticat-o că a adoptat numele de familie al lui Ben Affleck

Jennifer Lopez le-a dat replica celor care au criticat-o că a adoptat numele de familie al lui Ben Affleck
6

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez a adoptat numele de familie al lui Ben Affleck, după nunta lor din vară, motiv pentru care a fost aspru critică de anumite persoane. Între-un interviu pentru revista Vogue, legendara artistă le-a dat replica celor care au criticat-o și a explicat de ce a decis să devină „doamna Affleck”.

De ce a luat Jennifer Lopez numele de familie al lui Ben Affleck

Jennifer Lopez a răspuns criticilor privind decizia ei de a lua legal numele de familie al lui Ben Affleck după nunta lor din iulie.

De ce? Chiar? Oamenii vor continua să-mi spună Jennifer Lopez. Dar numele meu legal va fi doamna Affleck, pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. Nu cred că este o problemă”, a declarat Jennifer Lopez pentru Vogue, răspunzând la o întrebare despre un articol de opinie din New York Times publicat la scurt timp după nunta din vară a cuplului, care o acuza pe artistă că „s-a predat puterii iubirii” luând numele lui Affleck.

Lopez a negat, de asemenea, că s-a gândit vreodată să îi ceară lui Affleck să îi ia numele de familie.

Nu! Nu este tradițional. Nu este deloc romantic. Pare a fi o mișcare de putere, înțelegi ce vreau să spun? Dețin controlul propriei mele vieți și al destinului meu și mă simt împuternicită ca femeie și ca persoană”, a continuat Lopez. „Pot să înțeleg că oamenii au sentimentele lor în legătură cu asta și este în regulă. Dar dacă vreți să știți ce simt eu în legătură cu asta, simt că este romantic. Pentru mine aduce a tradiție și romantism, și poate că eu sunt doar genul acela de fată.”

Ben Affleck, epuizat după cea de-a doua nuntă cu Jennifer Lopez. Imaginile incredibile surprinse de paparazziIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton