Homepage  / Articole

Jennifer Lopez: Nu mi-am dorit să divorțez de Marc

Jennifer Lopez: Nu mi-am dorit să divorțez de Marc

de Redactia Tvmania

Jennifer Lopez  nu a luat ușor decizia de a se despărți de soțul ei, Marc Anthony. A spus-o chiar artista, într-un interviu emoționant acordat lui Kate Couric. Lopez a explicat că cel mai greu a fost să-i despartă pe Max și Emme de tatăl lor. În final, a fost vorba de o despărțire amiabilă, scrie Daily Mail.

Deşi a recunoscut că a fost greu la început, vorbind despre divorţul de Marc Anthony, J Lo a explicat că „niciodată nu vrei să desparţi o familie”. „Acesta nu a fost visul meu. Visul meu era să fim întotdeauna împreună”, a mai spus artista, care a completat: „dar lucrurile pur și simplu nu merg și simți că asta (divorțul, n.r.) e decizia corectă. Dacă nu aș fi simțit că fac ceva corect, nu aș fi mers mai departe cu decizia asta, știi?”.

Artista de 43 de ani și-a lăudat fostul soț, alături de care a trăit o poveste de iubire între anii 2004-2011.

„Ne descurcăm bine. Ne iubim copiii și am păstrat și între noi un sentimente de iubire. Am fost prieteni înainte și suntem prieteni și acum”, a spus Lopez.

În prezent, Jennifer Lopez are o relație cu dansatorul Casper Smart de 26 de ani. Vedeta a recunoscut că nu a renunțat să spere că îl va găsi pe bărbatul alături de care să trăiască până la adânci bătrâneți.

„Cred în iubire. Cred în căsnicie. Încerc să fac totul corect, la fel ca toată lumea”, a spus Jennifer Lopez.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton