Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, protagonista filmului „Atlas” de pe Netflix. Cine mai face parte din distribuție

Jennifer Lopez, protagonista filmului „Atlas” de pe Netflix. Cine mai face parte din distribuție
9

de Roxana Mirea,

Simu Liu abia așteaptă să îmbrățișeze partea întunecată. Actorul din „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, în vârstă de 33 de ani, a confirmat că se va alătura distribuției thriller-ului „Atlas”. Personajul lui va fi unul dintre principalii antagoniști ai filmului, iar protagonista filmului este Jennifer Lopez.

Simu Liu, încântat să joace în filmul „Atlas”, cu Jennifer Lopez

Simu Liu spune că este „entuziasmat” să i se alăture lui Jennifer Lopez în viitorul film „Atlas”.

Sunt încântat să mă alătur acestei distribuții fenomenale în timp ce INTRU ÎN ERA MEA DE PERSONAJ NEGATIV! MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH”, a scris Liu pe Twitter, alături de un link către un articol din Deadline care anunța vestea distribuției.

Simu Liu va putea fi văzut în următoarele filme: „One True Loves” și „Barbie”. La începutul acestui an, a lansat un volum de memorii intitulat „We Were Dreamers”. Potrivit Deadline, starul din „This Is Us”, Sterling K. Brown, s-a alăturat, de asemenea, distribuției din „Atlas”.

Jennifer Affleck (Lopez)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Jennifer Lopez va fi protagonista filmului „Atlas”

Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, urmează să joace și să producă thrillerul SF pentru Netflix, a anunțat Deadline, în iunie anul trecut. Vestea a venit la câteva zile după ce a fost anunțat contractul de producție pe mai mulți ani al lui Lopez cu platforma de streaming.

Filmul o va urmări pe Atlas, o femeie care trebuie să se confrunte cu un soldat AI care crede că soluția pentru a pune capăt războiului este de a pune capăt umanității. Pentru a-l învinge pe soldatul necinstit, Atlas trebuie apoi „să lucreze cu singurul lucru de care se teme cel mai mult – o altă inteligență artificială”, potrivit publicației.

Brad Peyton va regiza, în timp ce Joby Harold și Tory Tunnell vor produce pentru Safehouse Pictures, alături de Peyton și Jeff Fierson pentru ASAP Entertainment. Elaine Goldsmith-Thomas și Benny Medina i se vor alătura lui Lopez pentru a produce prin intermediul companiei sale, Nuyorican Productions.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton