Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez, ravisantă la premiera din Los Angeles a filmului „Shotgun Wedding”. A întors toate privirile cu rochia transparentă aleasă

Jennifer Lopez, ravisantă la premiera din Los Angeles a filmului „Shotgun Wedding”. A întors toate privirile cu rochia transparentă aleasă
17

de Andra Stana,

Jennifer Lopez a strălucit la premiera din Los Angeles a filmului său, Shotgun Wedding. În film, care urmează să fie lansat pe Amazon Prime Video, artista joacă alături de Josh Duhamel.

Jennifer Lopez, splendidă la premiera filmului său, Shotgun Wedding

Miercuri, vedeta în vârstă de 53 de ani a participat la premiera din Los Angeles a filmului „Shotgun Wedding”. Pelicula urmează să fie lansată pe Amazon Prime Video, pe data de 27 ianuarie. La eveniment, actrița a venit îmbrăcată într-o rochie transparentă, aurie, împodobită cu cristale aurii. Ținuta, o creație a casei de modă Valentino, a fost în centrul atenției în timp ce Lopez a pozat pe covorul roșu, scrie people.com.

Jennifer Lopez, ravisantă la premiera din Los Angeles a filmului „Shotgun Wedding”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Produs de Lopez și Ryan Reynolds, 46 de ani, „Shotgun Wedding” este o comedie romantică care o urmărește pe Lopez, alături de Josh Duhamel, 50 de ani, în timp ce își reunesc familiile pentru o nuntă într-o destinație exotică. Pe măsură ce toată lumea ajunge la locație, apar complicațiile: mirii se răzgândesc, dar apare și o situație inedită și dramatică, pe alocuri, o luare de ostatici.

Din distribuție mai fac parte Jennifer Coolidge, Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D’Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter și Lenny Kravitz.

Jennifer Lopez a purtat 28 de rochii de mireasă în Shotgun Wedding

Pentru realizarea filmului, Jennifer Lopez a îmbrăcat 28 de rochii de mireasă.

Designerul israelian al vedetelor, Galia Lahav, a lucrat cu designerul de costume Mitchell Travers la rochia de mireasă personalizată – mai exact la rochiile de mireasă – pe care personajul lui Lopez, Darcy, le poartă în film.

Această comedie de acțiune de mare impact a necesitat realizarea a zeci de copii ale aceleiași rochii. Pe măsură ce povestea evoluează de la o nuntă cu destinație perfectă într-o aventură haotică hilară, la fel se întâmplă și cu superba rochie de mireasă a lui Darcy“, a împărtășit brandul de mirese într-un comunicat de presă, scrie Page Six.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton