Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, reacție nervoasă din cauza declarațiilor lui Ben Affleck. Ce a zis actorul despre fosta lui soție

Jennifer Lopez, reacție nervoasă din cauza declarațiilor lui Ben Affleck. Ce a zis actorul despre fosta lui soție
9

de Roxana Mirea,

Ben Affleck s-a trezit în mijlocul unui scandal din cauza declarațiilor pe care le-a făcut într-un interviu acordat lui Howard Stern. El a dat de înțeles că fosta lui soție, Jennifer Garner, este vinovată pentru problemele pe care le-a avut cu alcoolul și spune că se simțea precum un prizonier în căsnicia cu actrița. Ei bine, declarațiile lui n-au fost nici pe placul lui Jennifer Lopez, actuala lui iubită, care s-a trezit implicat în această situație fără voia ei.

Declarațiile lui Ben Affleck care au stârnit reacții

Discuția dintre Ben Affleck și Howard Stern, de la „The Howard Stern Show”, care a avut loc marți, 14 decembrie, a stârnit multe reacții în mediul online. Actorul a dat de înțeles că Jennifer Garner, fosta lui soție, este vinovată pentru problemele pe care el le-a avut cu alcoolul.

O parte din motivul pentru care am început să beau a fost pentru că mă simțeam captiv. Mi-am spus: „Nu pot pleca din cauza copiilor mei, dar nu sunt fericit, ce să fac?” și ce am făcut a fost să beau o sticlă de whisky  și să adorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit a nu fi deloc o soluție bună”, a spus Ben Affleck.

De asemenea, el a mai spus că „probabil încă aș mai bea” dacă ar mai fi căsătorit cu mama copiilor lui. Aceste declarații au dat naștere la numeroase reacții nu doar din partea internauților, dar și din partea lui Jennifer Lopez, iubita lui Ben Affleck.

Italy Venice Film FestivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Jennifer Lopez, reacție nervoasă din cauza declarațiilor lui Ben Affleck

Surse apropiate lui Jennifer Lopez au declarat pentru Page Six că artista este total nemulțumită de afirmațiile făcute de iubitul ei cu privire la fostul lui mariaj cu Jennifer Garner.

[Lopez] este supărată. Este târâtă în asta pentru că are o relație cu el. Ea nu vrea să fie târâtă în asta”, a declarat sursa.

Sursa a adăugat: „Ea a cunoscut-o pe Jennifer Garner. Ea încearcă să o cunoască pe ea și pe copiii lui Ben.” Sursa a spus despre Affleck: „Este nesăbuit și lipsit de cavalerism din partea lui”.

Acest lucru pur și simplu nu este adevărat și accentul se pune pe copii”, a mai afirmat o altă sursă.

Ben Affleck și Jennifer Garner au fost căsătoriți între 2005 și 2015 și au trei copii împreună: Violet (16 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani). Pe de altă parte, Jennifer Lopez are și ea doi copii, pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 13 ani, pe care îi are cu fostul soț, Marc Anthony.

Cu ocazia Halloween-ului, Garner, Affleck și Lopez și-au dus împreună copiii la colindat. În plus, copiii au mai petrecut timp împreună și cu alte ocazii.

Internauții, despre afirmațiile lui Ben Affleck despre Jennifer Garner

În timpul interviului, Ben Affleck a mai spus despre Jennifer Garner că: „Am avut o căsnicie care nu a funcționat, se mai întâmplă, cu o femeie pe care o iubesc și pe care o respect, dar cu care nu ar trebui să mai fiu căsătorit. Știam că este o mamă bună.”

Din cauza dependenței de alcool, Ben Affleck a fost la dezintoxicare de mai multe ori. În 2018, la trei ani după încheierea căsniciei lor, Jennifer Garner a fost fotografiată în timp ce-l conducea pe actor la dezontoxicare. Internauții nu au ezitat să își spună părerea în legătură cu afirmațiile făcute de Ben Affleck.

Când nu poți accepta că problema ta cu băutura este din cauza ta, tu încă mai ai o problemă cu băutura. Jennifer Garner nu l-a împins pe Ben Affleck să bea, ea l-a condus la dezintoxicare, probabil salvându-i viața”, a scris cineva pe Twitter.

Lecție de PR gratuită pentru Ben Affleck: am băut pentru că eram nefericit. Încheie propoziția CHIAR ACOLO”, a scris altcineva.

Faptul că Ben Affleck își învinovățește soția (Jennifer Garner) pentru problema lui cu băutura îmi spune tot ce trebuie să știu despre el. JLo, ai o adevărată captură acolo”, a spus un alt internaut.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton