Homepage  / Vedete / Vedete străine

Vește șoc! Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

Vește șoc! Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

de Redactia Tvmania

O știre șoc face înconjurul lumii de vineri noapte! Potrivit tabloidelor americane Jennifer Lopez și Alex Rodriguez ar fi decis să se despartă după 4 ani de relație și 2 de logodnă.

Pandemia pare să fi lasat urme adânci în sufletele celor doi. Deși Jennifer povestea că au apelat la terapie de cuplu în acest an greu încercat și din cauza pandemiei au fost nevoiți să își amâne nunta, pe care nu erau siguri că o vor mai face vreodată, iată că acum lucururile par să se fi înrăutățit suficient.

Potrivit celor de la PageSix, cântăreața în vârstă de 51 de ani și fostul jucător de baseball de la Yankees, de 45 de ani, și-au încheiat povestea de patru ani.

TMZ a adăugat că separarea este proaspătă, deoarece cuplul s-ar fi despărțit vineri dimineață, în timp ce revista People scrie că „Se aștepta acest lucru de mult timp”.  

Și UsWeekly a oferit câteva detalii:

„Ultima dată când s-au văzut a fost pe 1 martie. Nu s-au mai văzut de atunci. Au existat probleme în relația lor de ceva vreme.

Cele două superstaruri au postat ultima oară pe rețelele de socializare la sfârșitul lui februarie, când se aflau în Republica Dominicană.  De altfel, Jennifer se află în continuare acolo, unde filmează alături de Josh Duhamel pentru pelicula „Shotgun Wedding”, iar Alex Rodriguez este în Miami unde se pregătește pentru sezonul de baseball.

 

Cum a început totul?

 

Cei de la People scriu că relația dintre Lopez și Rodriguez era pe ghimpi de ceva vreme. Se pare însă că au încercat din răsputeri să își salveze relația atât pentru ei, cât și pentru copiii lor care în prezent sunt extrem de afectați.

Chiar vineri, Jennifer a postat pe Instagram o fotografie surprinsă dintr-un apel video în care fiica sa Eme era în brațele tatălui său, Marc Anthony și plângea. Jennifer a scris alături de fotorgafie:

„Când ei sunt triști dar mami  și tati sunt acolo”, a scris cântăreața.

Site-ul a adăugat că sursa lor a auzit la începutul acestei săptămâni că se aflau „pe stânci și se îndreptau spre Splitsville”.

În plus, un alt apropiat al perechii a spus vineri celor de la People că:

„Relația era în pericol încă de acum trei luni. Au încercat să o salveze pentru copii, dar toată lumea știa că nu va funcționa. Urmau să cumpere împreună un mega-conac, însă nu s-a întâmplat și odată ce au ieșit din afacere toți prietenii lor din Miami și-au dat seama și au știut”.

Care este motivul de fapt?

Ulterior, cei de la PageSix au scris că cei doi s-au despărțit după scandalul cu Madison LeCroy și că ea ar fi de fapt motivul despărțirii lor!

O sursă a declarat că Jennifer a decis în cele din urmă să se despartă după ce fostul Yankee ar fi ieșit cu starul de televiziune.

În ianuarie, Twitter a explodat cu privire la speculații legate de idila lui Rodriguez, după un post de televiziune ar fi redat detalii despre infidelitatea lui Alex Rodriguez cu Madison LeCroy.

Apoi LeCroy a dezvăluit că s-a văzut prin FaceTime cu Rodriguez, dar a insistat că nu s-au întâlnit personal.

„El nu și-a înșelat niciodată logodnica cu mine”, a declarat LeCroy pentru PageSix în februarie, adăugând: „Nu vreau nimic rău pentru familia lui sau pentru a mea. Suntem cu siguranță nevinovați în scandalul ăsta”.

Sursa a declarat pentru Page Six:

„Scandalul Madison LeCroy a fost motivul pentru care s-au despărțit în cele din urmă. Au existat deja probleme, dar Jennifer a fost într-adevăr jenată de asta. ”

Surse apropiate lui Rodriguez susțin, de asemenea, că nu s-au întâlnit niciodată.

Reprezentanții pentru Lopez și Rodriguez nu au comentat zvonurile din presă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton