Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez este de neoprit! A făcut show într-un restaurant din Italia. Imaginile au devenit virale

Jennifer Lopez este de neoprit! A făcut show într-un restaurant din Italia. Imaginile au devenit virale
7

de Roxana Mirea,

Poate că Jennifer Lopez este în vacanță, dar asta nu înseamnă că nu pune mâna pe un microfon dacă are chef... ceea ce s-a și întâmplat sâmbătă, într-un restaurant din Italia. Artista și-a impresionat fanii în momentul în care a început să cânte, chiar dacă piesa interpretată nu îi aparține.  

Jennifer Lopez a făcut show în Italia 

Chiar și în vacanță, Jennifer Lopez nu se poate ascunde de lumina reflectoarelor. 

JLo a uimit recent clienții de la Taverna Anema e Core din Capri, Italia, unde a primit un microfon și nu a ezitat să cânte din toată inima. Într-un clip distribuit pe pagina de Instagram a restaurantului, Lopez are o tamburină într-o mână și microfonul în cealaltă, în timp ce cântă versurile piesei „I Will Survive” a Gloriei Gaynor. 

Performanța nu se termină aici. O mulțime de fani au fost prezenți și au împărtășit videoclipuri proprii, dovedind că Lopez a fost fericită să fie sufletul petrecerii. Dincolo de cântecul de karaoke, Lopez a oferit și o interpretare improvizată a hitului ei din 1999, „Let’s Get Loud”. 

Artista se apropie în prezent de lansarea celui de-al nouălea album de studio, „This Is Me… Now”. Despre acest album, care însoțește albumul său din 2002, „This Is Me… Then”, Lopez a precizat că melodiile sunt inspirate de relația sa actuală cu soțul ei, Ben Affleck, potrivit ew.com.

„Nu am mai făcut un astfel de album de 20 de ani, ăsta e adevărul”, a spus Lopez în emisiunea Live With Kelly & Mark în luna mai. „Ultima dată când am făcut asta… „This Is Me… Then”, este ultima dată când îmi amintesc că am făcut un album ca acesta, în care am fost în studio în fiecare zi scriind fiecare cântec, făcând fiecare lucru.” 

Ea a adăugat: „Am fost foarte inspirată în acea perioadă când am scris This Is Me… Then. Oricine știe despre acel album [știe] că a fost într-adevăr despre faptul că m-am îndrăgostit în acel moment de dragostea vieții mele, iar acum, 20 de ani mai târziu, cine ar fi crezut vreodată că ne vom [împăca]?”

The Flash Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton