Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez reacționează! Ce se întâmplă între ei

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez reacționează! Ce se întâmplă între ei

de Redactia Tvmania

După ce știrea că Jennifer Lopez s-ar fi despărțit de logodnicul ei, Alex Rodriguez, a făcut înconjurul lumii, cei doi au reacționat! Deși trec prin vremuri dificile, se pare că niciunul dintre ei nu renunță ușor la cei 4 ani de iubire care îi leagă. 

Sâmbătă, într-o declarație comună, Jennifer și Alex au trimis presei americane lămuriri cu privire la zvonurile care au surprins pe toată lumea:

„Toate știrile sunt inexacte. Lucrăm la unele lucruri”, au declarat într-o declarație comună furnizată de Reuters.

Mai multe tabloide de peste Ocean precum TMZ, People și Page Six  au anunțat vineri că cei doi s-au despărțit.  La scurt timp după ce perechea a emis o declarație comună, o sursă a spus publicației People că Lopez și Rodriguez s-au lovit într-adevăr de câteva probleme care au fost accentuate și de distanță. În prezent Jennifer Lopez se află în Republica Dominiacnă, unde filmează pentru comedia „Shotgun Wedding”, iar Alex Rodriguez a rămas în Miami, unde se ocupă de afacerile sale. 

„Au avut probleme înainte ca ea să plece în Republica Dominicană. Filmările le-au înrăutățit, deoarece nu s-au putut vedea să discute personal”, spune sursa. „Dar se iubesc și vor să continue să lucreze la anumite aspecte”, a spus sursa. 

În ultimul an, cuplul și-a petrecut timpul acasă în timpul pandemiei alături de copiii lor. La începutul acestui an Jennifer a făcut o serie de dezvăluiri presei spunând că ea și Alex au apelat la terapie de cuplu și că a avut un episod de depresie în perioada de carantină. 

O persoană apropiată de cuplu a mai făcut o serie de lămuriri în ceea ce privește relația vedetelor:

„Nu s-au despărțit niciodată oficial, deși au vorbit despre asta, dar sunt încă împreună. Nicio terță persoană nu a avut vreo legătură cu problemele cu care se confruntă în prezent cei doi”, a mai precizat sursa, după ce tabloidele scriau că Alex Rodriguez i-ar fi fost infidel cântăreței. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton