Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se căsătoresc în vara acestui an. Toate detaliile despre marele eveniment

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se căsătoresc în vara acestui an. Toate detaliile despre marele eveniment

de Redactia Tvmania

După spectaculosul show pe care l-a susținut la Super Bowl, Jennifer Lopez se concentrează acum pe următorul mare eveniment din viața ei, nunta cu Alex Rodriguez.

Se pare că perioada este stabilită, iar cuplul se ocupă deja de organizare; 

„Jennifer și Alex intenționează să se căsătorească în această vară și abia așteaptă ziua cea mare. Ei fac deja totul împreună și se comportă ca un cuplu căsătorit, însă așteaptă cu nerăbdare ca totul să devină oficial”, a declarat o sursă pentru ET. 

În ceea ce privește ceremonia și petrecerea de nuntă, se pare că cei doi „nu își doresc un eveniment extravagant. Nunta va fi superbă, însă nu imensă. Ei își doresc o ceremonie distractivă, o sărbătorire a dragostei lor, alături de familie și cei mai apropiați prieteni. Copiii celor doi vor avea roluri importante în cadrul nunții”, a mai precizat sursa.

 

Una dintre gazdele emisiunii GMA 3 a încercat să îl determine pe Alex Rodriguez să dezvăluie mai multe detalii inedite despre nuntă și l-a întrebat despre preparatele pe care invitații le vor servi la petrecere și despre artiștii care vor concerta, însă nu a obținut niciun răspuns concludent. „Pot spune că foștii sunt invitați la nuntă. All-inclusive. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine”, a răspuns Rodriguez.

Jennfer, în vârstă de 50 de ani, are doi gemeni, Max și Emme, din căsătoria lui Marc Anthony, iar tot la capitolul foști soți se încadrează și Ojani Noa (1997-1998) și Cris Judd (2001-2003). Și Rodriguez a mai fost căsătorit, în perioada 2002-2008, cu Cynthia Scurtis și împreună au două fiice, Natasha, în vârstă de 14 ani, și Ella, 11 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton