Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție de senzație pe covorul roșu. Ce a spus actorul despre soția lui

Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție de senzație pe covorul roșu. Ce a spus actorul despre soția lui

de Roxana Mirea,

Ben Affleck și Jennifer Lopez au atras toate privirile, luni, 27 martie, pe covorul roșu de la premiera noul film al actorului, „Air”. Ben Affleck a avut doar cuvinte de laudă la adresa soției sale, care a strălucit la propriu într-o rochie superbă.

Ben Affleck, doar cuvinte de laudă despre Jennifer Lopez

Ben Affleck și Jennifer Lopez au strălucit, luni, pe covorul roșu la premiera noului film al lui Affleck, „Air”. Cei doi au fost numai un zâmbet, iar Lopez a arătat fabulos, ca de obicei, într-o rochie superbă, cu un top bej semitransparent care strălucea cu ornamente de mărgele argintii și o fustă verde neon.

Affleck, între timp, a arătat elegant într-un costum albastru marin închis, cu cravată asortată, un costum albastru deschis și pantofi maro închis. Affleck a oferit un interviu pentru ET, la premiera filmului său și și-a lăudat soția pentru îndrumarea pe care le-a oferit-o în timpul filmărilor la „Air”.

Este genială”, a declarat Affleck, „Mă ajută în toate modurile posibile”. Affleck – care joacă în „Air”, a regizat și a produs proiectul – a povestit anterior pentru The Hollywood Reporter despre cum Lopez i-a ajutat pe el și pe coproducătorul Matt Damon cu povestea filmului.

Este incredibil de pricepută în ceea ce privește modul în care moda evoluează prin intermediul culturii ca o confluență a muzicii, sportului, divertismentului și dansului”, a explicat Affleck într-un interviu apărut la începutul acestei luni.

Tot acest proces a fost cu adevărat o colaborare cu întreaga distribuție, echipa, grupul de oameni. Trebuie să fii deschis, în ceea ce mă privește, la toate ideile bune pe care le poți primi. Și chiar așa am abordat acest lucru”, a mai spus actorul, luni.

Am lucrat cu regizori cu adevărat geniali. Vorbim despre Chris Tucker, Viola Davis, Marlon Wayans, Matt Damon, Chris Messina, Jason Bateman. Cu toții au adus ceva în film care era al lor”, a adăugat el. „A fost o adevărată colaborare. Și de asta sunt atât de mândru în legătură cu acest film.”

„Air” se va lansa pe 5 aprilie 2023.

Sursa Foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton