Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez și Ben Affleck, gesturi tandre pe covorul roșu. Au strălucit la premiera filmului The Mother

Jennifer Lopez și Ben Affleck, gesturi tandre pe covorul roșu. Au strălucit la premiera filmului The Mother
7

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez și Ben Affleck au împărțit gesturi tandre pe covorul roșu de la premiera filmului „The Mother”, care va fi disponibil în curând pe Netflix. J.Lo a fost strălucit ca întotdeauna într-o ținută care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Jennifer Lopez a strălucit la premiera filmului „The Mother”

Jennifer Lopez a ajuns miercuri pe covorul roșu de la premiera filmului „The Mother”, împreună cu soțul ei, Ben Affleck. Cei doi au fost numai un zâmbet. Îmbrăcată într-o haină lungă și strălucitoare, cu fustă asortată și sutien, J.Lo a fost spectaculoasă ca întotdeauna. Affleck a fost elegant într-un costum, purtând un sacou și pantaloni negri clasici pe care i-a asortat cu o cămașă albă, potrivit ET.

Los Angeles Premiere Of Netflix’s „The Mother”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Împărtășind un sărut și ținându-se strâns în brațe, tinerii căsătoriți au părut mai îndrăgostiți ca niciodată la marea premieră a filmului lui Lopez. În filmul plin de acțiune, Jennifer Lopez joacă rolul unei asasine cu formare militară, care iese din umbră pentru a-și proteja fiica necunoscută de niște criminali necruțători însetați de răzbunare.

Filmul „The Mother” va avea premiera pe 12 mai pe Netflix.

Jennifer Lopez, în „The Mother” (2023)

„Este cel mai bun tată pe care l-am văzut vreodată”

Lopez este mama gemenilor Emme și Max, în vârstă de 15 ani, pe care îi are cu fostul său soț, Marc Anthony. La rândul său, Ben Affleck are trei copii cu fosta soție, Jennifer Garner: Violet, 17 ani, Seraphina, 14 ani, și Samuel, 11 ani.

În timp ce promova filmul la începutul acestei luni, artista s-a emoționat în timp ce vorbea despre momentele în care îl privește pe celebrul actor în postura de tată.

„Îmi aduce lacrimi în ochi. Sincer, este cel mai bun tată pe care l-am văzut vreodată”, a declarat Lopez. „Este atât de implicat. El mă învață cum să interacționez cu copiii uneori. Este atât de în ton. Oricum, este un tip atât de strălucit și este atât de învățat în atât de multe lucruri, iar asta se vedea când îi are pe copii. Cred că a citit toate cărțile și tot ce se poate învăța despre copii și le aplică.”

Nu este vorba doar de faptul că s-a pregătit să fie un tată grozav, ci și de faptul că, în ciuda unui program încărcat, Affleck are mereu timp pentru familia sa. „Este prezent, iar asta este tot ce poți cere: un tată prezent, iubitor, căruia îi pasă și care apare în fiecare zi”, a adăugat Lopez.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton