Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă cu mare fast în Georgia. Imagini de senzație de la eveniment

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă cu mare fast în Georgia. Imagini de senzație de la eveniment

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit... din nou! După ce s-au căsătorit luna trecută în cadrul unei ceremonii intime în Las Vegas, cei doi au organizat o nouă petrecere nupțială cu prietenii și familia. Evenimentul a avut loc în Georgia, în weekend.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă cu mare fast în Georgia

După ce inițial au avut o relație între 2002 și 2004, Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au reluat idila anul trecut și și-au anunțat logodna în aprilie. Ei s-au căsătorit la A Little White Wedding Chapel din Las Vegas luna trecută, înainte de a planifica o petrecere mai mare pentru prieteni și familie.

Nunta a avut loc pe proprietatea de aproape 9 milioane de dolari a lui Ben Affleck, din Georgia, unde cei doi îndrăgostiți și-au rostit jurămintele în timpul unei ceremonii de 45 de minute în fața prietenilor și a familiei.

Nunta fastuoasă s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, iar prietenii apropiați și familia au fost invitații mirilor. Totul a început cu o cină festivă vineri seara, a continuat cu ceremonia propriu-zisă sâmbătă, iar celebrările s-au încheiat duminică printr-un picnic cu grătar.

La ceremonie, au fost prezente câteva nume de primă mână, printre care cel mai bun prieten al lui Affleck, Matt Damon și soția sa Luciana Barroso, precum și regizorul „Clerks”, Kevin Smith și soția sa Jennifer, și Jason Mewes cu soția sa Jordan Monsanto. Au fost prezenți, de asemenea, agentul de talente de top de la Hollywood, Patrick Whitesell și soția sa, modelul și actrița Pia Miller.

Autorul cărții „Gândește ca un călugăr”, Jay Shetty, a oficiat ceremonia.

Jennifer Lopez a strălucit în rochia de mireasă

Fratele mirelui, Casey Affleck, a lipsit cu desăvârșire de la festivitățile din weekend, „din păcate din cauza familiei, a obligațiilor părintești de acasă”, a declarat o sursă pentru People. Cei mai mulți dintre invitați au sosit sâmbătă și s-au cazat în Savannah, la aproape 80 de kilometri de proprietatea lui Affleck, și au fost transportați la festivități.

După ceremonie, invitații au plecat acasă cu niște pungi de cadouri din paie, care purtau inițialele cuplului, „J.B.”.

Jennifer Lopez a fost îmbrăcată de Ralph Lauren pentru ziua ei cea mare, apelând la designer pentru un look personalizat.

Rochia de mireasă avea mâneci capitel, un decupaj deschis la spate și o trenă fluidă cu volane. Lopez și-a completat ținuta de nuntă cu un voal imens, transparent, care a adăugat un aer regal look-ului ei. Ben Affleck a fost îmbrăcat într-un sacou alb, cămașă albă, cu pantaloni negri și un papion clasic.

Cuplul nu a fost singurul care a ales să se îmbrace în alb la nunta lor. Toți invitații au avut de respectat un cod vestimentar, purtând ținute albe.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton