Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez și Ben Affleck, postare de 2,4 milioane de like-uri. Ce se întâmplă acum cu profilul de Instagram al artistei

Jennifer Lopez și Ben Affleck, postare de 2,4 milioane de like-uri. Ce se întâmplă acum cu profilul de Instagram al artistei
8

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez și Ben Affleck se iubesc mai mult ca niciodată, iar artista a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale un moment foarte special. Celebra cântăreață și actorul apar în ipostaze tandre, într-un scurt video, care a strâns peste 25 de milioane de vizualizări și 2,4 milioane de like-uri pe profilul de Instagram al divei. Pe de altă parte, în momentul de față, contul de Instagram al lui Jennifer Lopez este inaccesibil.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, postare de 2,4 milioane de like-uri

Recent, Jennifer Lopez a împărtășit cu fanii un moment special în care apare alături de Ben Affleck. Plini de tandrețe, cei doi ascultă un clip folosit frecvent pe TikTok, cu mesajul: „Am găsit persoana care mă face mai fericită ca niciodată”.

@jlo

♬ original sound – martha.read

Pe Instagram, postarea a strâns peste 25 de milioane de vizualizări și 2,4 milioane de like-uri, potrivit stirileprotv.ro.

jennifer-lopez-si-ben-affleck-postare-de-24-milioane-de-like-uri.-ce-se-intampla-acum-cu-profilul-de-instagram-al-artistei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt mai fericiți ca niciodată acum. Cei doi s-au despărțit cu mulți ani în urmă, dar au reluat legătura în 2021. Legendara artistă și actorul s-au căsătorit anul acesta, în Las Vegas.

Jennifer Lopez a dispărut de pe Instagram

Canalele de socializare ale lui Jennifer Lopez, (Instagram, Facebook, Tik Tok și Twitter), au devenit brusc întunecate. Reprezentanții lui Jennifer Lopez nu au fost disponibili pentru comentarii, dar Deadline a aflat că actrița din „Hustlers” și „Marry Me” este pe punctul de a anunța un nou proiect.

Iată cum arată acum Instagram-ul lui Jennifer Lopez:

Chiar dacă pe Instagram-ul lui Lopez nu se mai găsește, în acest moment, nicio postare, artista și-a păstrat urmăritorii. Pe toate cele patru rețele sociale, Lopez numără aproape 347 de milioane de urmăritori.

Pe Facebook, unul dintre urmăritorii ei a scris: „Ce s-a întâmplat? Sper că tu și familia ta minunată sunteți bine. Mă voi ruga pentru sănătatea și siguranța voastră”.

Este foarte posibil să nu fie vorba despre nimic grav. Renunțarea la rețelele sociale, pentru o perioadă scurtă de timp, este o „rețetă” pe care o practică mai multe vedete din întreaga lume. Același lucru s-a întâmplat destul de recent și cu contul de Instagram al actorului turc Can Yaman. Pe de altă parte, la această rețetă a apelat nu demult chiar și Lidia Buble.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton