Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu în calitate de soț și soție. Ce gesturi au surprins paparazzi

Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu în calitate de soț și soție. Ce gesturi au surprins paparazzi
5

de Andra Stana,

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut prima apariție pe covorul roșu împreună în calitate de soț și soție. Cei doi au participat la prezentarea colecției de modă Ralph Laurent, primăvara 2023, în San Marino, California.

La aproape două luni după ce Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, s-au căsătorit într-o ceremonie în Georgia, cuplul a avut prima apariție pe covorul roșu ca pereche căsătorită, scriu cei de la eonline.com.

Pentru evenimentul – care a avut loc la Biblioteca Huntington, Colecții de Artă și Grădinile Botanice din San Marino, California – actrița din „Marry Me”, în vârstă de 53 de ani, a purtat o rochie neagră, cu dungi, completată cu o pălărie neagră cu boruri largi.

La rândul lui, actorul din „Deep Water”, în vârstă de 50 de ani, a purtat un costum complet negru, cu cămașă și cravată asortate.

Pe tot parcursul nopții, cei doi s-au ținut de mână. La un moment dat, Ben a fost văzut, de asemenea, cu brațul în jurul taliei soției sale.

Au trecut două luni de la nunta lor din Georgia

Noaptea lor de ieșire în oraș vine la aproape două luni după ce cuplul a schimbat jurămintele de căsătorie pentru a doua oară într-o ceremonie de nuntă fastuoasă în Georgia, pe 20 august. (Ben și Jennifer și-au oficializat prima dată uniunea în iulie, într-o ceremonie intimă în Las Vegas).

Printre invitații de seamă ai nunții din Georgia s-au numărat Matt Damon, colegul lui Ben în „Ultimul duel”, și soția sa Luciana, regizorul Kevin Smith și actorul Jason Mewes.

Un fost călugăr va oficia a doua căsătorie dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. De ce este Jay Shetty celebruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Într-un buletin informativ din 1 septembrie, On the JLo, Jennifer a vorbit despre nunta ei și a lui Ben.

„Pentru noi, acesta a fost momentul perfect”, a scris actrița. „Nimic nu mi s-a părut vreodată mai potrivit pentru mine și am știut că în sfârșit ne „așezam la casa noastră” într-un mod în care o poți face doar atunci când înțelegi pierderea și bucuria.”

Ea a adăugat: „Unul dintre cele mai perfecte momente din viața noastră. Nu am fi putut fi mai fericiți. Vă doresc tuturor același tip de fericire… cea câștigată cu greu și care este cu atât mai dulce pentru călătoria care a precedat-o.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton