Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret. Ce rochie a purtat mireasa

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret. Ce rochie a purtat mireasa

de Andra Stana,

Cântăreața Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas, primele informații apărând duminică în presă. La aproape două decenii de la despărțirea lor, Lopez şi Affleck s-au împăcat anul trecut, iar logodna a fost anunțată în luna aprilie.

La câteva luni după ce s-au logodit, celebrul cuplu a obținut un certificat de căsătorie în Nevada, în weekend. Duminică, pe 17 iulie, Lopez a confirmat vestea fericită a nunții lor din Las Vegas într-o scrisoare sinceră trimisă fanilor abonați la lista ei de corespondență „On the JLo”, scriu cei de la billboard.com.

„Am reușit”, a anunțat Lopez în buletinul informativ amintit anterior, care conținea o serie de instantanee din ziua nunții. „Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”.

Jennifer Lopez a continuat să povestească fanilor despre ziua nunții ei cu Ben Affleck: „Exact ceea ce ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru o licență de căsătorie alături de alte patru cupluri (…). În spatele nostru, doi bărbați se țineau de mână și se îmbrățișau. În fața noastră, un cuplu tânăr care a făcut un drum de trei ore de la Victorville cu ocazia celei de-a doua aniversări a fiicei lor – toți ne doream același lucru – ca lumea să ne recunoască drept parteneri și să ne declarăm dragostea lumii prin simbolul străvechi și aproape universal al căsătoriei.”

„Abia am reușit să ajungem la micuța capelă albă de nuntă până la miezul nopții. Au avut amabilitatea de a ține capela deschisă câteva minute în plus, ne-au lăsat să facem poze într-un Cadillac roz decapotabil, evident folosit cândva de însuși regele (dar dacă voiam să apară Elvis însuși, asta costa în plus și el era în pat)”, a scris ea.

Jennifer Lopez a purtat o rochie de mireasă dintr-un film

Lopez a spus că a purtat „o rochie dintr-un film vechi”, în timp ce Affleck a îmbrăcat o jachetă pe care o avea în dulap pentru această ocazie specială, „una la care am visat cu mult timp în urmă și care a devenit reală (în ochii statului, a Las Vegasului, a unei decapotabile roz și a celuilalt), în sfârșit, foarte, foarte mult timp”.

„Cea mai frumoasă noapte din viața noastră”, a comentat ea. „Mulțumesc capelei Little White Wedding pentru că m-a lăsat să folosesc sala de odihnă pentru a mă schimba în timp ce Ben se schimba în toaleta bărbaților”.

Mireasa și-a semnat biletul către fani cu numele Jennifer Lynn Affleck, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton