Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au surprins fanii. Ce decizie au luat de Ziua Îndrăgostiților. „Angajament la infinit”

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au surprins fanii. Ce decizie au luat de Ziua Îndrăgostiților. „Angajament la infinit”
17

de Andra Stana,

Jennifer Lopez a făcut un gest la care nu se aștepta nimeni. În încercarea de a oferi presei și alte subiecte de discuție, în afară de momentul stânjenitor de la Gala Premiilor Grammy, când s-a răstit în văzul lumii la Ben Affleck, actrița a luat o decizie uluitoare.

J.Lo și Ben Affleck au recurs la un gest la care nu se așteptau mulți. Actrița și soțul ei și-au făcut tatuaje de cuplu și s-au lăudat cu ele pe Instagram.

După apariția controversată a lui J.Lo și a lui Affleck la premiile Grammy, când lumea a început să speculeze că artista i-ar dicta soțului ei orice mișcare, JLo a vrut să își spele imaginea. Zilele trecute, ea le-a demonstrat fanilor că iubirea dintre ei este la fel de mare ca în prima zi.

Artista în vârstă de 53 de ani a postat imaginea cu tatuajul care arată semnul infinitului și a completat cu mesajul: „Angajament la infinit. O zi a îndrăgostiților fericită, dragostea mea.”. Pe o parte a semnului infinitului este scris „Jennifer”, iar în partea cealaltă, „Ben”. La rândul său, Ben Affleck are, mai nou, un desen similiar, în care se văd inițialele: J și B.

Jennifer Lopez nu s-a oprit aici, ci a publicat o serie de fotografii în care apare împreună cu soțul ei. Inclusiv una cu ei doi pe un iaht, exact ca în clipul „Jenny from the block”.

Jennifer a încheiat postarea cu două fotografii de la prima logodnă a cuplului, care subliniază dragostea lor eternă, precum și frumusețea lor care sfidează vârsta, scrie dailymail.co.uk.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au surprins fanii. Ce decizie au luat chiar de Ziua ÎndrăgostițilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Jennifer Garner și Jennifer Lopez, nemulțumite de unul dintre tatuajele lui Affleck

Ben Affleck și-a adăugat încă un tatuaj la colecție. Cu toate că cel mai recent tatuaj al actorului este probabil cel mai romantic, cu siguranță nu este cel mai mediatizat.

Această distincție îi aparține Phoenix-ului enorm de pe spate. Acesta a fost observat pentru prima dată parțial în 2015, înainte de a fi zărit în întregime în 2018. La început, actorul a vrut să convingă pe toată lumea că desenul e fals, făcut pentru un rol. Cu toate acestea, tatuajul încă există pe spatele actorului.

Ben Affleck are pe spate un tatuaj cu pasărea PhoenixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 17

Cea mai deranjată de tatuajul cu pasărea Phoenix a fost Jennifer Garner, fosta soție a lui Affleck, care a declarat pentru Vanity Fair: „Știți ce s-ar zice în orașul meu despre gestul lui? „Binecuvântează-i inima!”. Un Phoenix care se ridică din cenușă. Eu sunt cenușa în acest scenariu? Refuz să fiu cenușa.

Totodată, în 2016, și Jennifer Lopez și-a spus părerea referitor la tatuajul lui Ben Affleck: Este îngrozitor. I-aș spune asta. Are prea multe culori. Tatuajele lui au întotdeauna prea multe culori. Nu ar trebui să fie atât de colorate. Ar trebui să fie mai cool”. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton