Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez și fostul ei iubit, Sean „Diddy” Combs, din nou împreună la aproape două decenii de când relația lor s-a încheiat

Jennifer Lopez și fostul ei iubit, Sean „Diddy” Combs, din nou împreună la aproape două decenii de când relația lor s-a încheiat

de Redactia Tvmania

Vremurile acestea reunesc artiștii, acest lucru fiind valabil și pentru Jennifer Lopez și fostul ei iubit Sean „Diddy” Combs care au dansat împreună, într-un live pe Instagram, în scop caritabil, la aproape două decenii de când relația lor s-a încheiat.

Jennifer și Diddy au format un cuplu în perioada 1999 – 2001. Rapperul a lansat un eveniment care se desfășoară pe rețelele de socializare în cadrul căruia a adunat mai multe celebrități pentru „World’s Biggest Dance-a-Thon”, printre care  Justin Bieber, Snoop Dogg, Kelly Rowland și DJ Khaled. Diddy a strans bani pentru personalul medical din SUA. 

Jennifer a spus Da invitației lui Diddy la maratonul de dans Dance-a-Thon, pe care acsta l-a organizat duminică, pe Instagram.  Fostul cuplu a dansat salsa prin intermediul aplicației, iar logodnicul artistei, Alex Rodriguez, li s-a alăturat celor doi.

Artista a dezvăluit că actualul ei partener este cel mai mare fan al artistului în vârstă de 50 de ani. Mai mult, acesta îi cere deseori să-i cânte piesele fostului iubit.

„Hei, vă iubesc oameni buni!”, a spus Diddy. „Abia aștept să ne vedem din nou. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, pur și simplu vă iubesc!”, a continuat el.

„Și eu te iubesc, prietene”, a reacționat imediat Rodriguez. Apoi Jennifer a confirmat zâmbind cald: „Te iubim!”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton