Homepage  / Articole

JLo l-a speriat pe Casper Smart: vrea un copil!

JLo l-a speriat pe Casper Smart: vrea un copil!

de Redactia Tvmania

Jennifer Lopez mai vrea încă un copil, asta până nu e prea târziu. Vedeta de 43 de ani a început să îl bată la cap pe iubitul ei, Casper Smart, referitor la o posibilă sarcină. Dansatorul de doar 25 de ani s-a speriat însă la gândul că ar putea deveni tată, scrie National Enquirer.

Cântăreața a lăsat să se înțeleagă, într-un interviu recent, că ceasul ei biologic a început să ticăie, iar asta a provocat deja probleme în relația ei cu Casper Smart. Acesta „nu are absolut niciun gând să devină tată”, a spus o sursă apropiată dansatorului.

„El a avut un șoc atunci când a citit comentariile lui Jennifer”, a mai spus persoana citată, care a mai mărturisit că cei doi au avut discuții aprinse pe tema asta. Chiar dacă JLo se grăbește să devină mamă pentru a treia oară, se pare că iubitul ei ar mai vrea să aștepte vreun deceniu până la fericitul eveniment.

„Casper i-a spus că este prea tânăr să fie tată și că acum e momentul să se concentreze asupra carierei”, a completat sursa.

Speriată de reacția lui Casper, Jennifer Lopez ar fi dat înapoi și i-ar fi explicat acestuia că nu a fost vorba decât de o neînțelegere. O eventuală sarcină, ar fi spus JLo, ar fi o „binecuvântare”, dar asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple prea curând.

Jennifer Lopez mai are doi gemeni (Max și Emme) în vârstă de patru ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton