Homepage  / Articole

Jennifer vs Angelina: care va fi prima mireasă?

Jennifer vs Angelina: care va fi prima mireasă?

de Redactia Tvmania

Jennifer Aniston și Angelina Jolie continuă rivalitatea care le-a consacrat. Ultima bătălie: care dintre ele se va mărita prima cu bărbatul vieții, Justin Theroux (41), respectiv Brad Pitt (47), scrie National Enquirer.

Deși ar trebui ca fiecare să-și vadă de propriile aranjamente pentru „cea mai frumoasă zi a vieții lor”, sursele citate de revista americană spun că cele două dive sunt mai ocupate să se întreacă în pregătiri. Se pare că filmul „Războiul mireselor” (2009), cu Kate Hudson și Anne Hathaway în rolurile principale, va avea și o trimitere în realitate, iar bătălia în rochii albe se va ține cu siguranță începând din momentul când Jenn, respectiv Angie vor anunța data exactă când vor spune „Da!”.

„Jennifer și Angelina au transformat planificarea nunților într-o competiție personală și au ajuns chiar în acel punct în care totul este o obsesie pentru ele”, a spus o sursă citată de National Enquirer. „Ele nu au trecut niciodată peste ura pe care o simt una față de cealaltă, iar acest exemplu spune clar că nici nu vor trece vreodată peste ea”, a continuat sursa citată.

„În mintea fiecăreia este de neimaginat ca cealalta să aibă o nuntă mai impunătoare și, desigur, niciuna nu lasă de la ea”, a explicat persoana apropiată vedetelor de la Hollywood.

Jennifer vrea în Mexic, Angie visează la Franța

Jennifer Aniston a început, se pare, să plănuiască nunta cu Theroux în Cabo San Lucas, Mexic sau Hawaii, în timp ce Angelina Jolie vrea să se mărite cu Brad Pitt în Franța, chiar pe proprietatea Chateau Miraval, deținută de Pitt.

Pentru Angelina, nunta cu Brad Pitt ar trebui să simbolizeze un nou început  în relația lor, care durează deja de mai bine de cinci ani. Apropiații lui Jolie spun că actrița de 36 de ani a început să se grăbească să-și pună pirostriile, pentru că până și copiii lor vor să-i vadă căsătoriți pe ea și pe Brad Pitt.

Informațiile despre graba lui Angie de a se mărita au ajuns, desigur, și la Aniston, care a descris disperarea ei ca fiind de prost gust. În schimb, Aniston și iubitul Theroux își organizează nunta pas cu pas, tocmai pentru a o depăși pe cea din familia Pitt- Jolie.

Jennifer s-a împăcat, într-un final, cu mama ei?

În weekend, Jennifer a luat o pauză de la orice planificare a nunții și s-a dus la spital, unde fusese internată mama ei. În vârstă de 75 de ani, Nancy Aniston suferise un atac cerebral sever, care se pare că a lăsat-o fără capacitatea de a vorbi, a scris Daily Mail.

Pe holurile spitalului din Beverly Hills, martorii au văzut-o pe Jennifer în lacrimi, liniștită din când în când de iubitul Justin Theroux.

Jennifer și mama ei au ajuns la cuțite, acum mai bine de zece ani, după ce Nancy Aniston a dat un interviu povestind despre problemele dintre ele două. Mai târziu, mama ei a scris o carte, „From Mother And Daughter to Friends: A Memoir”, în care s-a absolvit de orice vină. Atât de gravă a fost cearta între mamă și fiică, încât Jennifer nu și-a invitat mama nici la nunta ei cu Brad Pitt, în anii 2000.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton