Homepage  / Știri

Jenny McCarthy: Jim Carrey a rupt orice legătură cu fiul meu

Jenny McCarthy: Jim Carrey a rupt orice legătură cu fiul meu

de Redactia Tvmania

Jenny McCarthy, care a fost iubita lui Jim Carrey timp de mai bine de cinci ani, a mărturisit recent, într-un interviu citat de UsMagazine.com, că acesta i-a întors definitiv spatele fiului ei, deși cel mic suferă de autism. Jim Carrey ar fi rupt, a spus Jenny, imediat după ce ei doi s-au despărțit, în urmă cu doi ani.

„Am încercat să îl rog pe Jim de mai multe ori să vină să-l vadă pe Evan, pentru că fiul meu întreabă de el mereu”, a spus fostul iepuraș Playboy.

McCarthy a spus că nu și-ar dori să se împace cu Jim Carrey, deși încă ține la el, dar ar vrea ca actorul să fie mai apropiat de fiul ei.

„Cred că poți iubi pe cineva chiar și de la distanță. Dar ca mamă, vrei ca, după ce te desparți de cineva, copilul tău să nu aibă de suferit”, a spus Jenny McCarthy.

Cu toate că are probleme din cauza bolii de care suferă fiul ei de doar 10 ani, blonda a găsit timp și pentru iubire. Jenny McCarthy s-a cuplat de curând cu jucătorul de fotbal american Brian Urlacher (33 de ani). Ea a fost căsătorită cu actorul  John Mallory Asher (41 de ani) în perioada 1999-2005, după care a avut o relaţie de cinci ani cu Jim Carrey (50 de ani).

Citește și:

Jenny Mccarthy vrea din nou apariţie nud în Playboy

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton