Homepage  / Articole

Jenny Mccarthy vrea din nou apariţie nud în Playboy

Jenny Mccarthy vrea din nou apariţie nud în Playboy

de Redactia Tvmania

Jenny Mccarthy e hotărâtă să pozeze pentru Playboy. După ce a declarat sus şi tare că e unul dintre visele ei să ajungă iar pe coperta revistei, iată că dorinţa i s-a împlinit. Un reprezentant al publicaţiei a confirmat deja apariţia ei pe coperta ediţiei din iulie-august, după 20 de ani de la prima ei experienţă de acest gen, informează femalefirst.co.uk.

Mccarthy şi-a început cariera de model şi actriţă pozând pentru numărul din octombrie 1993 al revistei. Ea a fost repede numită „Iepuraşul Playboy al lunii”, apoi al anului, pentru ca mai apoi să aibă apariţii dese în revista condusă de Hugh Hefner.

Jenny Mccarthy, care împlineşte 40 de ani în noiembrie, a recunoscut acum ceva vreme că vrea să apară încă o dată în Playboy înainte să ajungă la o vârstă prea înaintată.

„Vreau neapărat să pozez pentru Playboy. Ar fi  atât de flatant pentru mine dacă mi-ar cere asta. Probabil că nu se va întâmpla, dar cred că eu aş face-o”, spunea blonda.

E fan declarat al Botox-ului

Vedeta a recunoscut că îşi injectează Botox pentru a-şi menţine aspectul tineresc al feţei. Ea a spus însă că nu vrea să exagereze cu aceste intervenţii.

„Sunt un utilizator evident de Botox. Spun asta la toată lumea. Mi-am pus Botox în frunte. Ocazional îl mai rog pe doctorul meu să facă o mică injecţie”, a explicat Jenny McCarthy.

Jenny McCarthy s-a cuplat de curând cu jucătorul de fotbal american Brian Urlacher (33 de ani), însă relaţia este abia la început.

„Am o regulă. Nu îi fac cunoştinţă fiului meu (n.r. – Evan Joseph are 9 de ani) cu un bărbat cu care ma întâlnesc decât după şase luni”.

Jenny McCarthy a fost căsătorită cu actorul  John Mallory Asher (41 de ani) în perioada 1999-2005, după care a avut o relaţie de cinci ani cu Jim Carrey (50 de ani).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton