Homepage  / Vedete străine

Jeremy Allen White, în ipostaze tandre cu o altă femeie. Actorul din „Ursul” nu a divorțat încă de soția lui, Addison Timlin 

Jeremy Allen White, în ipostaze tandre cu o altă femeie. Actorul din „Ursul” nu a divorțat încă de soția lui, Addison Timlin 

de Roxana Mirea,

Soția lui Jeremy Allen White, Addison Timlin, a depus cererea de divorț în mai 2023. Trei luni mai târziu, starul din "The Bear" pare deja că a trecut peste. El s-a sărutat public cu modelul Ashley Moore. Imaginile surprinse de paparazzi vin la puțin timp după ce el a fost surprins în ipostaze destul de tandre cu încă soția lui.  

Jeremy Allen White are o nouă iubită în plin proces de divorț 

Jeremy Allen White nu pierde timpul. La puțin peste o săptămână după ce a fost surprins de paparazzi în ipostaze tandre cu fosta parteneră, Addison Timlin, actorul a fost văzut sărutând și îmbrățișând o actriță-model în Los Angeles. 

TMZ a obținut fotografii și înregistrări video ale momentului fierbinte. Jeremy, care îl interpretează pe bucătarul-șef premiat Carmen „Carmy” Berzatto în serialul „Ursul” de pe Disney Plus, poate fi văzut apropiindu-se de modelul-actriță Ashley Moore. Jeremy este văzut purtând o cămașă cu buline, blugi largi, o pălărie și adidași albi, în timp ce ea poartă colanți negri și un hanorac cu glugă decupaj. 

Într-o fotografie, amândoi par de-a dreptul serioși, în timp ce ea își ține băutura în timpul plimbării lor de sâmbătă. Apoi, ea este văzută zâmbind în timp ce stau de vorbă într-o terasă. În timp ce se află pe un trotuar, el o sărută și o ține ușor de față. Moore își aruncă brațele în jurul actorului. 

Jeremy Allen White și încă soția lui, în ipostaze tandre 

Sincronizarea lui Jeremy este interesantă, având în vedere că în urmă cu puțin peste o săptămână el și soția sa înstrăinată, Addison Timlin, au împărtășit un moment special la meciul de fotbal al fiicei lor. Ei au fost văzuți ținându-se în brațe la meciul fiicei lor Ezer, în vârstă de 4 ani, din Los Angeles. Jeremy, care purta un tricou alb și pantaloni scurți verzi, și-a înfășurat brațele în jurul actriței și a sărutat-o pe cap.

Momentele se petrec în plin divorț între Jeremy și Addison. S-a întâmplat în luna mai, când ea a depus cererea de divorț. Potrivit documentelor din instanță obținute de ET, Addison indică data separării ca fiind 1 septembrie 2022. Interesant este că acest lucru s-a întâmplat înainte ca Jeremy să câștige Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune – musical sau comedie, la începutul acestui an, și să-și mărturisească dragostea pentru ea în timpul discursului de acceptare a premiului. 

Jeremy și Addison s-au cunoscut în 2008 și s-au căsătorit în 2019. În decembrie 2020, s-a născut cea de-a doua fiică a lor, Dolores. 

Jeremy Allen White și Addison Timlin

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton