Homepage  / Vedete străine

Jeremy Renner a scris un bilet de adio pentru familia lui de pe patul de spital. „Cu siguranță, aș fi murit”

Jeremy Renner a scris un bilet de adio pentru familia lui de pe patul de spital. „Cu siguranță, aș fi murit”
5

de Roxana Mirea,

Actorul Jeremy Renner a vorbit despre accidentul grav pe care l-a suferit în ziua de Anul Nou. Starul de cinema, celebru pentru rolul lui Clint Barton/Hawkeye din universul cinematic Marvel, și-a rupt peste 30 de oase în urma incidentului. Acum, Jeremy Renner a dezvăluit că a scris un bilet de adio pentru familia lui, în timp ce se afla în spital.

Jeremy Renner, bilet de adio pentru familia lui

Jeremy Renner nu a vrut să scrie ceea ce ar fi putut fi ultimele sale cuvinte către familia sa, dar a avut o rugăminte pe care nu a putut să o ignore, scrie People.

Vorbind cu Diane Sawyer într-un interviu care a fost difuzat joi pe ABC – „Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview – A Story of Terror, Survival and Triumph” -, actorul în vârstă de 52 de ani și-a amintit cu emoție ce scria în biletul pe care s-a chinuit să îl compileze în telefonul său, în timp ce se afla pe patul de spital, imediat după accidentul în care a fost la un pas de moarte, pe 1 ianuarie.

Așa că începusem să-mi notez pe telefon ultimele cuvinte pentru familia mea”, a spus Renner. A izbucnit în lacrimi înainte de a dezvălui ce scria pe bilet: „’Nu mă lăsați să trăiesc cu tuburi, conectat la aparate. Și dacă existența mea va fi bazată pe medicamente și analgezice, lăsați-mă să mor acum.”

Renner încerca să își salveze nepotul de la a nu fi călcat de un plug de zăpadă când vehiculul a început să alunece și l-a strivit pe actor, potrivit unui raport publicat de autoritățile din Nevada în ianuarie. În urma accidentului din ziua de Anul Nou, Renner a suferit „traumatisme toracice și leziuni ortopedice” și și-a fracturat peste 30 de oase, fiind nevoit să sufere mai multe intervenții chirurgicale.

Jeremy Renner sur InstagramIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Jeremy Renner: „Cu siguranță, aș fi murit”

De asemenea, Jeremy Renner a devenit vizibil emoționat când și-a amintit că a spus familiei sale: „Îmi pare rău”, în limbajul semnelor de pe patul de spital, deoarece nu putea încă să vorbească.

Le-am prin semne că îmi pare rău”, i-a spus actorul lui Sawyer, în vârstă de 77 de ani. „Vreau să spun, eu le-am făcut asta. Și este responsabilitatea mea, știi? Îmi pare rău că acțiunile mele au cauzat atâta durere.”

Familia, fanii, prietenii și colegii s-au strâns în jurul actorului, în urma accidentului și în cele trei luni care au trecut de atunci. Renner i-a amintit lui Sawyer că s-a gândit că ar fi murit dacă nepotul său Alex nu ar fi fost acolo imediat după incident.

Dacă aș fi fost acolo de unul singur, ar fi fost un mod oribil de a muri”, a spus el. „Și, cu siguranță, aș fi murit. Cu siguranță. Dar nu am fost singur – [am fost cu] nepotul meu. Dulcele Alex. Și a venit și restul calvarului.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton