Homepage  / Vedete străine

Jeremy Renner, prima apariție pe covorul roșu după accidentul tragic. A fost însoțit de fiica lui în vârstă de 10 ani

Jeremy Renner, prima apariție pe covorul roșu după accidentul tragic. A fost însoțit de fiica lui în vârstă de 10 ani
5

de Roxana Mirea,

Jeremy Renner și-a făcut prima apariție la un eveniment public, după ce a suferit un accident grav și a fost la un pas de a-și pierde viața. Celebrul actor a pășit pe covorul roșu la premiera „Rennervations”, noua sa mini-serie documentară de pe Disney Plus. Jeremy Renner s-a deplasat cu ajutorul unui baston și a fost însoțit de fiica lui, Ava, în vârstă de 10 ani.

Jeremy Renner, prima apariție pe covorul roșu după accidentul grav

Jeremy Renner a părut fericit în timp ce pășea pentru prima dată pe covorul roșu după accidentul tragic cu plugul de zăpadă. Actorul a fost însoțit de fiica lui. Starul din Avengers a pozat marți pe covorul roșu de la premiera „Rennervations”, noua sa mini-serie documentară, de pe Disney Plus. Acesta mergea cu ajutorul unui baston.

World Premiere Event for the Disney+ Original Series ”Rennervations”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Renner, îmbrăcat într-un costum albastru marin și cu ochelari de soare, era numai un zâmbet în timp ce o ținea de mână pe fiica sa de 10 ani, Ava, care l-a însoțit la premieră, scrie ET. Apariția pe covorul roșu a marcat prima sa apariție la un eveniment public de când a fost grav rănit într-un accident cu un plub de zăpadă, pe 1 ianuarie.

Apariția sa pe covorul roșu vine la o zi după ce starul Hawkeye, în vârstă de 52 de ani, a fost invitat în episodul de luni al emisiunii Jimmy Kimmel Live! În timpul discuției sale, Renner a dezvăluit că și-a rupt „vreo 35 de oase” în urma accidentului.

Le-am tot descoperit pe parcurs. A trecut de la ordinea critică, ca o prioritate a ceea ce mă va face să mor sau nu”, a spus Renner despre oasele sale rupte. „Și apoi, șase săptămâni mai târziu, descopăr o altă fractură și încă o fractură și încă o fractură”.

Jeremy Renner sur InstagramIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 5

Renner a declarat că se consideră norocos că este în viață, menționând că, în ciuda gravității rănilor sale, ar fi putut fi mult mai rău.

Pur și simplu a ratat fiecare vertebră, nu a lovit niciun organ, nu mi-a atins creierul, nu s-a umflat, nimic de genul acesta. Mi-a ieșit ochiul, asta e ciudat”, a povestit Renner. „Dar am fost destul de norocos că niciunul dintre organele mele nu a fost afectat. Mi-a străpuns ficatul, dar nu a fost periculos.”

Mai târziu în interviu, Renner a precizat că, în ciuda faptului că a rămas vesel, „sufăr foarte mult”.

Noul serial de televiziune al lui Jeremy Renner, „Rennervations”, este disponibil de pe 12 aprilie pe Disney Plus.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton